Keşfet

Aquablue skimmer motorlarının muadili var mıdır ?

mustafayentur

Yeni Üye
Ad Soyad
Mustafa YENTÜR
Tankımda kullandığım bubble magus 250s skimmer’ımın çift motorlarından birisinin çırpıcısı kırıldı. Her yere sormama rağmen uygun çırpıcı bulamadım. Bir kaç sitede çırpıcı diye satılan pervane şeklinde milli mıknatıslara denk geldim fakat onlar kullanılır mı emin değilim. Skimmer motoru aquabee 2000/1 33 watt olan motorlardan. Bu motorların muadili piyasa mevcut mudur yada nasıl bir yol izlemem gerekli. 

2ba88f5d1ba7abd7e58d2bd4dc1d4559.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum. Bulduğum çırpıcı diye söyledikleride bu 

f990117c794446bd2783f4ddcb6225bc.jpg

Günaydınlar

Aşağıdakini önerirdim.

Çünkü impeller almak bana mantıksız pahalı geldi.

Hatta fish street e mail atın, sadece impeller lazım aquabee 2000/1 için diye, size özel ilan açarlar.

Geçmiş olsun.

Ya da Metehan Konuk'ta bir ihtimal olabilir, ulaşıp rica edebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hazır 3D printer dosyası varmı nette bir bakın, çok daha ucuza mal olabilir , örneğin 50 TL

Günaydınlar

Aşağıdakini önerirdim.

Çünkü impeller almak bana mantıksız pahalı geldi.

Hatta fish street e mail atın, sadece impeller lazım aquabee 2000/1 için diye, size özel ilan açarlar.

Geçmiş olsun.

Ya da Metehan Konuk'ta bir ihtimal olabilir, ulaşıp rica edebilirsiniz.
Uğur burada fiyatlar 100 dolar. Bunu almaktansa ikinci el skimmer almak daha mantılı geliyor bana...

Uğur burada fiyatlar 100 dolar. Bunu almaktansa ikinci el skimmer almak daha mantılı geliyor bana...
Şöyle düşün, skimmer motoru komple 100 dolarsa impeller 20-30 dolar vardır ya da yoktur. Adamlara senin için mail atıyorum abi, impeller var mı elinizde satın almak istiyorum diye, bakalım ne cevap gelecek.

Tercihine saygı duyarım ama ben olsaydım ikinci el skimmer alacağıma sıfır motor alırdım.

Şöyle düşün, skimmer motoru komple 100 dolarsa impeller 20-30 dolar vardır ya da yoktur. Adamlara senin için mail atıyorum abi, impeller var mı elinizde satın almak istiyorum diye, bakalım ne cevap gelecek.
Tercihine saygı duyarım ama ben olsaydım ikinci el skimmer alacağıma sıfır motor alırdım.
Gelen maile karşılık düşünelim o zaman. Teşekkür ederim ilgin alakan için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki taraftan da henüz bir geri dönüş olmadı. Bilgin olsun abi :)

Yoksa unutmadım. Hatta hatırlatma attım.

İki taraftan da henüz bir geri dönüş olmadı. Bilgin olsun abi [emoji4]
Yoksa unutmadım. Hatta hatırlatma attım.
Uğur epoxy ile yapıştırdık şimdilik idareten çalışıyor motor sıkıntı yok gibi. Ama ilgin ve alakan için tekrardan teşekkür ederim

Uğur epoxy ile yapıştırdık şimdilik idareten çalışıyor motor sıkıntı yok gibi. Ama ilgin ve alakan için tekrardan teşekkür ederim

Sevindim. Umarım sıkıntı çıkarmaz. çalışırken ses ve/veya titreşim yapmıyor değil mi fazladan?

Yok aynı eskisi gibi şu anda.

İpimle kuşağım
Skimmerımla kaşığım diye başlarım... :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar