Keşfet

AquaBoxTR Akıllı Grup Priz

sdurmaz1965

Yeni Üye
Ad Soyad
Semih
Akavaryum için vazgeçilemez kolaylıklar sağlayan (Internet üzerinden android uygulama kontrollü) 6 lı akıllı grup prizi hobicilerimizin kullanımına sunduk!

Web Sitesi :

İrtibat Bilgileri: mailto:info@aquaboxtr.com

Özellikleri:
Imternet üzerinden "AquaBoxTR" aplikasyonuyla kontrol edilir. (İş yerinden arabadan, dışarıdan, yan odadan, oturduğunuz kanepeden)
6 adet kontrollü 1 adet sabit priz (7'li grup priz)
2 adet 3 metre uzunlukta sıcaklık sensörü (iki akvaryum veya akvaryum+oda sıcaklığı takibi)
Tüm prizlerden çekilen elektrik gücünü ölçme, izleme (watt)
24 ayrı zamanlama programlama (timing - 24 saat esasına göre prizleri otomatik açma-kapama)
Kendi bellek ve mikro işlemcisi sayesinde, elektrik kesilse bile, geldiğinde aynı durum ve şartlarda devam edebilme.
Her prizden 1200 watt, toplamda 3500 watt a kadar cihaz bağlama.
Android uygulaması ve priz kutusu yazılımını güncelleyebilme.

Ürünümüzün web sayfası:

Detaylı bilgi için inceleyebilirsiniz.

Ürün Android Uygulaması :

Ulaşmak için:
mailto:info@aquaboxtr.com

Ürün halen birkaç yakın akvaryumcu arkadaşımız tarafından yaklaşık 6 aydır başarılı şekilde kullanılmaktadır.
Yeterli talebe ulaşması halinde ticari olarak da seri üretim ve satış planlanmaktadır.
Bu aşamada, sadece ilgilenen ve katkı sağlayacak arkadaşlara, maliyetine verilecektir.
Tedarik detayları e-posta ile tel no bırakmanız durumunda açıklanacaktır.

Birkaç Foto ve Ekran Görüntüsü:

AquaBoxTR

çok etkileyici bence birde yerli olması çok çeker beni . para en azından Türkiyede kalsın  gelişime açık.

çok etkileyici bence birde yerli olması çok çeker beni . para en azından Türkiyede kalsın  gelişime açık.
Teşekkürler Ertan Bey,

Kimisine ürün pahalı geliyor ama neredeyse gerçek maliyeti bu.

Sebep : Şeffaf olarak yazdım. Binlerce üretirsek maliyetler düşebilir ama sürüm lazım.

Ürünü akıllı priz adıyla satılan tekli prizlerle (100 TL), mekanik zamanlamalı ucuz prizlerle  (30 TL)  veya akım korumalı basit grup prizlerle karıştırmamak lazım. (Sadece akım korumalı grup priz 200 TL)

7 li priz kutusu + kutu yazılımı + Cep telefonu uygulaması ... (Profesyonele yakın, yerli alternatifi yok gibi)

Biraz destek ve takdir çok iyi geldi. Tekrar teşekkürler.

Semih bey ,

bende yerli üreticiyim bilirim sıkıntıları ama şu bir gerçek bunu yurt dışında biri yapsa ve fiyatına 100 euro dense alır herkes . baktığınızda bu toplamda emeğiniz karşılığı 62 euro yapıyor . makul bir fiyatı var bence ben kendi adıma söylüyorum güzel iş çıkarmışsınız  .Bir eleştirim olabilir sadece yada önerim bluetooth olmaması her yerde veya evde internet olmayabilir bunu da ekleseniz mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Semih bey ,

bende yerli üreticiyim bilirim sıkıntıları ama şu bir gerçek bunu yurt dışında biri yapsa ve fiyatına 100 euro dense alır herkes . baktığınızda bu toplamda emeğiniz karşılığı 62 euro yapıyor . makul bir fiyatı var bence ben kendi adıma söylüyorum güzel iş çıkarmışsınız  .Bir eleştirim olabilir sadece yada önerim bluetooth olmaması her yerde veya evde internet olmayabilir bunu da ekleseniz mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Teşekkürler Ertan Bey,

Birkaç arkadaşımız ve biz kullanıyoruz. Çok memnunuz. . Gerçekten güvenilir ve at-unut bir seviyeye geldi.

Şekli biraz "toplama" gibi görünüyor :(   ama binlerce üretmiyoruz. (Piyasada mevcut kutu, priz vb. kullanıyoruz.) İnşlh olur ve PVC enjeksyon-kalıp yapacak kadar sürüm sağlarız.

Planlamada, görsel görünüm güzelleştirmesi, protein skimmer geciktirmesi, üzerine led ekran montesi, PH ölçer eklenmesi, bir adet prize dimmer fonksyonu eklenmesi vb. de  var ve hazır.

Problemimiz maliyet... 

Tekrar teşekkürler.

Semih bey  bence eleştirilere açık olun  her şekilde . bu tür bir üretime giriyorsanız ve cesaret ediyorsanız en iyi ürünü herkes bekleyecektir fiyat evet önemli mi ama  bu tür bir cihazı yapana kadar en iyisi bu bence hiçte toplama gibi görünmüyor . hele birde led gösterge ve diğer özellikleri eklemeniz durumunda maliyeti görmek isteyecektir herkes ellerinize sağlık çok güzel olmuş . bence ilk olarak ürettiğiniz en gelişmiş cihazı fiyatsal olarak sunun bu da var  bu özellikte ve fiyatı da bu  demenizde fayda var . bizlerde kullanıcılar olarak araştıralım buna benzer ürünleri var mı daha özellikli yada daha uygunu . Ben kendi adıma söylüyorum çok güzel bir cihaz yapmışsınız tekrardan ellerinize sağlık . 

lütfen bunu tüm sosyal ağlardan paylaşın .

Merhaba elinize emeğinize sağlık fiyat ne kadar göremedim ama teşekkürler

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba elinize emeğinize sağlık fiyat ne kadar göremedim ama teşekkürler

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Akıllı priz kutumuzun etiket satış fiyatı 90 USD dir. Ancak, daha yeni bir ürün. (Kendimiz ve 4-5 hobici arkadaşımız tarafından 6 aydır başarıyla kullanılmaktadır.) Henüz ticari faaliyet kapsamında faturalı satış yapamamaktayız. İnşlh, artan talep paralelinde firma olarak da faturalı satışlara başlayacağız. (Firmalaşmak için sürümlü satış gerekli).

Bu nedenle,

İlk müşterilerimize 70 $ = 400 TL olarak faturasız (kişisel) satış yapıyoruz. (Kargo dahil)

Ankaradayız.

Satış şartlarımız ve yöntem:

- 400 TL hesabımıza EFT veya havale,

- 2 gün içerisinde kargolama,

- 1 sene boyunca, kargo ücretleri size ait olmak kaydıyla her türlü onarım-tamir garantisi.

Tedarik kararı vermeniz durumunda, Telefon numaralarımızı da paylaşarak gerek telefon, gerekse WhatsUp üzerinden teknik destek de sağlamaktayız.

************************************************************************************

Tuzlu su akvaryum hobicilerimizin talebi üzerine bir adet prize, elektrik kesilip geri gelmesi durumunda belirlenen süre kadar (30sn, 2 dk, 5 dk vb.) geç açılma fonksiyonu ekledik. 
29.gif

Protein Skimmer ların köpürüp taşmaması için kullanabilecekler. 
nazar.gif

Ayrıca, ürünümüzün yaygınlaşarak çok daha fazla hobiciye ulaşması için bu yıl sonuna kadar ürün fiyatımızı 300 TL'ye indirdik.

Bilgi almak için : mailto:info@aquaboxtr.com

Elimizdeki hazır kutular çok hızlı tükendiği için konuyu bir süre ilanı güncel tutmadık.
Yıl sonuna kadar (2019), Ankara içi elden teslim 300 TL, Ankara dışı 320 TL (Kargo dahil) kampanyamızda sınırlı sayıda ürün kalmıştır.
Talep etmeniz halinde

mailto:info@aquaboxtr.com

e-posta göndermeniz yeterli olacaktır.

Kullanan hobici sayımız hızla artıyor....

Konu görüntüleyen kullanıcılar