Keşfet

Aquaforest - AF Phyto Mix

ayrancı

Yeni Üye
Ad Soyad
Erhan
Arkadaşlar bu ürünü (Aquaforest - AF Phyto Mix) araştırıyorum kullanan ve fikrini söyleyebilecek arkadaşlar yardım edebilirmi,mercan yüküm o kadar ağır değil,

Güzel bir mercan besini. sıvı olarak muhafaza edilen bir ürün. tankın hacmine ve mercan yüküne göre gün aşırı verilmektedir. Aquaforest'ın bir çok güzel ürünü var. ben build-vitalty-energy ve amino kullanıyorum. Onlar için daha fazla yorumda bulunabilirim fakat bunu henüz denemedim.

Kolay gelsin
Ismail SEVIK

İsmail bey teşekkür ederim benim dikkatimi çeken bu ürün,tankımda mercan yüküm fazla değil ancak bunu kullanan arkadaşların da bilgi ve teçrübelerini paylaşmalarını istiyorum ,

Bir arkadaşla görüştük,AF Phyto Mix ten ziyade Aquaforest af vitality ve amino mix i araştır ,mercanlara daha fazla faydası var dedi,kafam karıştı açıkçası,

Hepsi farklı ve hepsinin faydası farklı. Bol ve farklı mercan türleri için 5 adet AF sıvı besin + 2 adet de AF toz besin giriyorum ben mesela...

benim yanklarımda mercan yükü fazla değil ,ama yine de haftada bir de olsa mercan besini tanklara girmek istiyorum,o yüzden AF Phyto Mix kullanıp fark gören arkadaşlar varsa yardım etsin lütfen,

Konu görüntüleyen kullanıcılar