Keşfet

Aqualine Marka Reverse Osmos 6 Aşamalı Su Arıtma Cihazı(Akvaryum Suyu+Içme Suyu)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
    Zateksu arıtma firmasından aldığım 6 aşamalı ( içme suyu almak için ek olarak tatlandırıcılı filtre eklenmiştir) su arıtma cihazım kasalı ve motorlu model alacağım için satılıktır 6 ay gibi bir süre aktif olarak kullanıldı içme suyunda herhangi bir tat bozukluğu ve akvaryum suyunda herhangi yosuna veya cyanoya sebebiyet vericek bir sorunu yoktur tertemiz kusursuz sıfır sayılır bir cihaz dilenirse filtreler komple alt takım filtre olarak 25 liraya değiştirilebilir fiyat 230 liradır (pazarlıksız son fiyattır)

05449088469 cep numaramdan veya ö.m ile ulaşabilirsiniz Bayrampaşa ve Zeytinburnu çevresinden elden teslim edebilirim(yakın çevrelere ortak noktada teslim edebilirim,tramvay, metro,metrobüs hatları üzerinden vs.).

7x1j.jpg

yanındaki depo dahil değildir tezgah altında çok yer kapladığı için ben taktırmadım,dileyen yine Zateksu dan satın alıp sisteme ekleyebilir mutfak tezgahının altında yeri olan için iyi bir yardımcı ekipman bence.

220 lira olarak günceldir cihaz sorunsuz sekildedir alıcı ödemeli kargo veya sanalpazar.comdan pesin fiyatına 3/12 taksitle satn alma secenegi sunabilirim.

220 lira olarak günceldir.

210 lira olarak günceldir.

200 lira olarak günceldir elden veya ortak noktada teslim edilebilir.

Zateksu arıtma firmasından aldığım 6 aşamalı ( içme suyu almak için ek olarak tatlandırıcılı filtre eklenmiştir) su arıtma cihazım kasalı ve motorlu model alacağım için satılıktır 6 ay gibi bir süre aktif olarak kullanıldı içme suyunda herhangi bir tat bozukluğu ve akvaryum suyunda herhangi yosuna veya cyanoya sebebiyet vericek bir sorunu yoktur tertemiz kusursuz sıfır sayılır bir cihaz dilenirse filtreler komple alt takım filtre olarak 25 liraya değiştirilebilir fiyat 200 lira

05449088469 cep numaramdan veya ö.m ile ulaşabilirsiniz Bayrampaşa ve Zeytinburnu çevresinden elden teslim edebilirim(yakın çevrelere ortak noktada teslim edebilirim,tramvay, metro,metrobüs hatları üzerinden vs.).

7x1j.jpg

yanındaki depo dahil değildir tezgah altında çok yer kapladığı için ben taktırmadım,dileyen yine Zateksu dan satın alıp sisteme ekleyebilir mutfak tezgahının altında yeri olan için iyi bir yardımcı ekipman bence.

190 lira olarak tekrar günceldir.

kadir bey nasılsınız hayırlı akşamlar tam bugün aklımdaydı akşam yazarım dedim ki rezerve durumuna geçmiş olmazsa alabilirim 

kadir bey nasılsınız hayırlı akşamlar tam bugün aklımdaydı akşam yazarım dedim ki rezerve durumuna geçmiş olmazsa alabilirim
Teşekkürler Faruk bey siz nasılsınız?

Bugün rezerve ettiren şahıs tekrar mesaj atarak müsait olamadığını söyleyip rezerveyi iptal ettirdi ürün 180 lira olarak tekrar günceldir pazarlıksız son fiyattır.

merhaba,

mesaj attım.

Gökhan bey detaylar ilk yazıda mevcut, şuan için yarına kadar Faruk beye rezervedir.

Gökhan bunu kaçırma

Faruk bey almazsa bende onur kardeşim

Konu görüntüleyen kullanıcılar