OceanSpecialty
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Kadir
Zateksu arıtma firmasından aldığım 6 aşamalı ( içme suyu almak için ek olarak tatlandırıcılı filtre eklenmiştir) su arıtma cihazım kasalı ve motorlu model alacağım için satılıktır 6 ay gibi bir süre aktif olarak kullanıldı içme suyunda herhangi bir tat bozukluğu ve akvaryum suyunda herhangi yosuna veya cyanoya sebebiyet vericek bir sorunu yoktur tertemiz kusursuz sıfır sayılır bir cihaz dilenirse filtreler komple alt takım filtre olarak 25 liraya değiştirilebilir fiyat 230 liradır (pazarlıksız son fiyattır)
05449088469 cep numaramdan veya ö.m ile ulaşabilirsiniz Bayrampaşa ve Zeytinburnu çevresinden elden teslim edebilirim(yakın çevrelere ortak noktada teslim edebilirim,tramvay, metro,metrobüs hatları üzerinden vs.).
yanındaki depo dahil değildir tezgah altında çok yer kapladığı için ben taktırmadım,dileyen yine Zateksu dan satın alıp sisteme ekleyebilir mutfak tezgahının altında yeri olan için iyi bir yardımcı ekipman bence.
05449088469 cep numaramdan veya ö.m ile ulaşabilirsiniz Bayrampaşa ve Zeytinburnu çevresinden elden teslim edebilirim(yakın çevrelere ortak noktada teslim edebilirim,tramvay, metro,metrobüs hatları üzerinden vs.).
yanındaki depo dahil değildir tezgah altında çok yer kapladığı için ben taktırmadım,dileyen yine Zateksu dan satın alıp sisteme ekleyebilir mutfak tezgahının altında yeri olan için iyi bir yardımcı ekipman bence.