Keşfet

Aquamedic Tf 1000 Msl

efb

Yeni Üye
Ad Soyad
Ercan ÇINAR
modifiye edilmiş performansı iyi olan bir ps up 2000/1 cırpıcılı (madein germany) sadece kasa üzerinde modifiye yapılmıştır eski haline çevrilebilir şekilde motoru istediğiniz tarafa döndürebilmenizi sağlıyan ve performansını arttıran bir modifiye olmuştur yeni bir ps aldığım için boşa çıktı akvaryumda beslediğim canlıların çoğu karedes ile beslendiğinden kapasitesi daha yüksek bir model ile değiştirdim sorunu yoktur fiyatı 200tl

]
cimg2300u.th.jpg

]
cimg2301j.th.jpg

modifiye edilmiş performansı iyi olan bir ps up 2000/1 cırpıcılı (madein germany) sadece kasa üzerinde modifiye yapılmıştır eski haline çevrilebilir şekilde motoru istediğiniz tarafa döndürebilmenizi sağlıyan ve performansını arttıran bir modifiye olmuştur yeni bir ps aldığım için boşa çıktı akvaryumda beslediğim canlıların çoğu karedes ile beslendiğinden kapasitesi daha yüksek bir model ile değiştirdim sorunu yoktur fiyatı 200tl ]
cimg2300u.th.jpg

]
cimg2301j.th.jpg

ilan gunceldir

ilan güncel mantıklı canlı takası teklifleride olabilir

ps elimde fazladan duruyor gercekten ihtiyacı olupta akvaryumu için yetersiz bir ps kullanan bir arkadaş varsa (muhtarlıktan yazı şart :) ) 150tl olarak güncel normal alıcılar size halen aynı fiyat gecerli olup canlı takası tekliflerinide degerlendirebilirim

]

]

niye kimse almıyoki, bende satıcam bundan ph200 motorlu ama ilgilenmio gibi insanlar.

bi zamanlar kapışılırdı tf ler

Yükseklik 55 santimmi?

ps nin modası olmaz ama malum biz bununda modası olduguna inandırdık kendimizi akvaryum kapasitesine yetiyormu onemli olan bu aslında yoksa onda bu marka var bunda su marka varla pek sonuc alamayız onemli olan aldıgınız ps nin isinize yarıyor olmasıdır bu arada ps 54cm yukseklige sahiptir

ilan guncel 150tl

merhaba;

300 lt tank + sump için yeterli olurmu?

Ö.M. attım.

arkadaslar gelen mesajlar için toplu olarak cevap veriyorum ps modifiye edildiginden askı olarak kullanılamaz tekrardan eski haline getirmek için ara aparat kullanılıp yapıstırılması gerekir yaparım diyen olursa olur ama ben yapmam sonradan oldu olmadı gibi durumlarla ugrasmak istemiyorum sump sistemi kullandıgımdan benim için sorun olmadı ve hatta ps´nin verimi artı ama yinede akvaryumdaki canlı sayısına gore dusuk kaldıgından yeni bir ps aldım sump sistemi olupta almak istiyenler için cok kullanıslı bir ps

hocam neden modifiye etme geregı duydun nasıl performansı aynısı var bızde eger satmadıysan gelıp gorup almak ısdıyoruz eger calısır durumda ıse

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri