Keşfet

Aquamedic Tf1000 Multi Sl - 8x39w T5 Armatür Lambalarıyla

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
8x39w kapasiteli sunsun marka tavandan çelik asma aparatlı metalik gri rengi armatür, tamamen daha küçük akvaryuma geçeceğim için satılıktır. armatürden bir şikayetim yok, ps yide satıyorum, elimde daha küçük bir tank aydıınlatması ve ps var, balıklarımı zaten satmıştım kalan canlıları buraya taşıyacağım.

içindeki lambalar;

2x 10k aquamedic

1 ati aquablue speziyal

1 ati blue plus

1 geissman 10k

1 giessman actinic

1 osram actinic

4 beyaz 4 mavi oluyor. aquamedicler 10 günlük, diğerleri 6-8 ay arasında değişmektedir kullanımları. günde 9 saat yanıyorlardı.

armatür bu lambalarla 300 ytl. otuz.comdaki linkide budur.

aquamedic turbo flottor 1000 multi sl protein skimmer

6 aydır filan kullanıyorum, kutusu bile duruyordu daha geçen attım. satacağımı düşünmüyordum.tüm orjinal aksesuarlarıyla 200 ytl.

ps tunç beye ayılrmıştır.

fiyatta indirim yapabilirsen armatüre talibim mesajını bekliyorum

Hakan bey tunnç bey almayacaksa ben alabilirim ps yi bana haber verebilirmisiniz?

tunç bey dün almaya niyetliydi ama numaramı vermeme rahmen tekrar geriye dönmedi. numaram 0554 432 50 09 ilgileniyorsanız size verebilirm.

Hakan bey tunnç bey almayacaksa ben alabilirim ps yi bana haber verebilirmisiniz?

Armatür shulgin nickli arkadaşa ayrılmıştır,

PS için bir kaç mesaj atan arkadaş vardı ama kesin bir dönüş yapmadılar. PS günceldir.

hakan bey beni unutmadınız umarım,telefonda görüşmüştük,

ps yi satamayabilirm. nano için sakladığım skimmer çalışmadı. pazartesi kesinlik kazanıcak.

Armatür satılmıştır,

ps nin akibeti pazartesi belli olacaktır =)

armatür satılmıştır. tf1000 den vazgeçilmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar