Keşfet

Aquareef Cree 160Watt Led + 4*24Watt T5 Armatür

EMES REKLAM

Yeni Üye
Ad Soyad
serdar gönderen
acil taşınma problemi yüzünden tank kurulumu bir süreliğine ertelendi.

armatür aqaureefcree 160watt led + 4x24watt t5 kombinesidir.SPS tankı için ideal aydınlatma.

led üç grup dur. t5ler 2 grup. her gurup ayrı ayrı yanıyor. bağımsız açıp kapama.

t5ller sıfır giessman dir.lagon blue ve actinic.t5 reflektörleri kristal aynadan yapıldı . %1000 yansıtma gücü. 

satış fiyatı 800 tldir.

lütfen özelden mesaj atmayın. 0545 886 63 74 ulaşın.whatsapp'dan resim atarım.

fiyat pazarlıksız fiyattır.

( aquareef cree led fiyatını bilen biliyor. birde buna 4x24waat t5 eklenince bence istediğim fiyat gayet makul. t5ler sıfırdır.)

güncel fiyat 750tl.

lütfen pazarlık teklif etmeyin. fiyat çok uygun bu armatür için..

Guncel

Satis sebebi cok acil nakit ihtiyaci yuzundendir.bu yuzden fiyat asiri uygundur.lutfen sacma sapan sorular sormayin.

Belirttim acil tasinma problemi yuzunden nakit ihtiyaci dogdu.

Fiyat sondur.indirim yok..arkadaslar teklif etmeyin.

Son fiyat 750 tl dir.

İlgilenen veya sadece mesaji okuyan tum dostlara ayrica sacma sapan soru sormak icin arayan tum arkadaslara tesekkurler.

Armaturun olculeri

65*36*6 cm dir.

Saygilar sevgiler butun arkadaslara...

güncel

4x24 ayrica satmayi dusunurmusunuz?

Armatur ayri degildir.tek bir armaturdur.

güncel

arkadaşlar aquareef cree bütün özellikleri mevcut. marine tankımda kullanıyodum. marine için fazla bile geliyordu.

full SPS yapmak istediğim için marine tankı bozdum sps için aydınlatmanın  yetmiceğini bildiğin için 4x24watt T5 ile modifiye edip birleştirdim 65x36x6 cm ölçülerinde yeni bir armatür yaptım. 

acil taşınma problemi yüzünden kullanmak nasip olmadı. :( .. tank kurulumu bir süreliğine ertelendi.

şuanda armatür. led ve t5 komple sistemdir. ve kenarda duruyor. lambaları sıfırdır...

satılma sebebi ise acil nakit ihtiyacı yüzündendir.

saygılar. umarım devamlı aynı sorulan sorulara cevap yazmışımdır.

güncel

güncel

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar