Keşfet

Aquareef Pro Cree X2 Pro (2 Adet)

mhmtt

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
[SIZE=13.5pt]Selamlar lps ve sps karışık baktığım akvaryumumu tamamen spsye çevirme kararı aldım bu yüzden t5e geçiş söz konusu az kullanılmış temiz 2 adet aquareef x2 pro cree simülasyonlu led armatürlerimi satıyorum alan arkadaşa hayırlı olsun.[/SIZE]

[SIZE=13.5pt]Resim vs isteyen olursa telefondan whatssuptan bana yazsın resimleri atarım kendisine buraya eklemiyorum...[/SIZE]

[SIZE=13.5pt]Fiyat: tane 750 ikisi bir alınırsa 1400 (sıfırı 1260tl)[/SIZE]

[SIZE=13.5pt]tel: 0543 833 3900[/SIZE]

Güncel

1'i satıldı 1 adet Güncel

çok isterdimde elimdekii armatür fazla gelmekte isteyende çıkmadı üzerini tamamlayıp almak isterdim kısmet 

Bedava. Ben zamanında x2 yi 750ye aldım.

90x60x60 sitesinde yazan ancak 100cm e kadar sorunsuz aydınlatır... 1 yıldır kullanıldı... yeni armatür geldiği için bu kutuda beklemekte...akın bey denizliden ben sizin spsleri almıştık hatırladınız mı ;)

Bedava. Ben zamanında x2 yi 750ye aldım.
evet sefa bey bence bu hobinin ve bu sitenin en güzel yanı bu yeni başlayan arkadaşlar acil ihtiyaç halinde istediklerini uygun fiyatlara bulabilmekteler... genelde ürün çok yıpranmamışsa sıfırına nazaran ürüne göre yüzde 35-50 altına vermek oldukça makul...bazen bazı açık göz arkadaşlar oluyor onlarda işin tuzu biberi :) yurtdışı sitelerden alıp burda daha pahalıya satmaya çalışan türden :)

evet sefa bey bence bu hobinin ve bu sitenin en güzel yanı bu yeni başlayan arkadaşlar acil ihtiyaç halinde istediklerini uygun fiyatlara bulabilmekteler... genelde ürün çok yıpranmamışsa sıfırına nazaran ürüne göre yüzde 35-50 altına vermek oldukça makul...bazen bazı açık göz arkadaşlar oluyor onlarda işin tuzu biberi :) yurtdışı sitelerden alıp burda daha pahalıya satmaya çalışan türden :)
Ben x2yi günlerce aradım her sahurda ilanlara bakardım tek tek :) en sonunda 750ye 1 haftalık cihaz buldum ama şunu söleyim hakkını veren bir marka.Kaliteli sağlam.İnanın hiç kaçırmam.Zaten maddiat olmayınca karşımıza çıkar habire.Aradığımızda bulamayız kader kısmet satarsınız inş.0 fiyatı kdvli 1000 1200 arası olan cihaz 750TL.Tebrikler fiyat için.

Bu mesaj üzerine son fiyat pazarliksiz 700 tl güncel alan arkadaş hayrını görsün :)

ilan kapanabilir ürünler verildi...

Konu görüntüleyen kullanıcılar