nebi
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Nebi KÖSE
Ürün : AquaReef Pro 2
Güç : 192 Watt
Türü : Led Aydınlatma
Fiyat : 1.475 TL (taksitli)
Konrol : Pc, Tablet, Akıllı Telefon (Android ve İos)
Öncelikle cihazı aktif olarak 1 aydır kullanıyorum. Daha önceden demo sürümü de elime ulaştı ancak gün simülasyonu olmadığından pek bir verim alamadım. Lakin gün simülasyonlu asıl ürün geldiğinde farkı gerçekten anladım. Özellikle SPS lerde istediğimiz su stabilitesi ışık içinde geçerli.
Bu ürünün benim gözümde ki değeri artıran 4 şey var.
1. Led hariç tüm aşamaların bir TÜRK tarafından gerçekleşmiş olması. (Led üretemeyişimiz başlıca bir ülke sorunu)
2. En son seri Cree Ledler
3. Aktif kontrol edilebilirlik
4. Fiyat (Ürünün fiyat -performans ve muadil ürünlere göre uygunluğu)
Resimde göreceğiniz acro ile yaklaşık 1 ay da 0.8 cm lik bir büyüme elde ettim. Yeni Sps ler ekledikçe resim paylaşmaya devam edicem.
Ekli dosyayı görüntüle 30990
Güç : 192 Watt
Türü : Led Aydınlatma
Fiyat : 1.475 TL (taksitli)
Konrol : Pc, Tablet, Akıllı Telefon (Android ve İos)
Öncelikle cihazı aktif olarak 1 aydır kullanıyorum. Daha önceden demo sürümü de elime ulaştı ancak gün simülasyonu olmadığından pek bir verim alamadım. Lakin gün simülasyonlu asıl ürün geldiğinde farkı gerçekten anladım. Özellikle SPS lerde istediğimiz su stabilitesi ışık içinde geçerli.
Bu ürünün benim gözümde ki değeri artıran 4 şey var.
1. Led hariç tüm aşamaların bir TÜRK tarafından gerçekleşmiş olması. (Led üretemeyişimiz başlıca bir ülke sorunu)
2. En son seri Cree Ledler
3. Aktif kontrol edilebilirlik
4. Fiyat (Ürünün fiyat -performans ve muadil ürünlere göre uygunluğu)
Resimde göreceğiniz acro ile yaklaşık 1 ay da 0.8 cm lik bir büyüme elde ettim. Yeni Sps ler ekledikçe resim paylaşmaya devam edicem.
Ekli dosyayı görüntüle 30990
Moderatör tarafında düzenlendi: