Keşfet

AquaReef Pro2

nebi

Yeni Üye
Ad Soyad
Nebi KÖSE
Ürün        : AquaReef Pro 2

Güç         : 192 Watt

Türü        : Led Aydınlatma

Fiyat        : 1.475 TL (taksitli)

Konrol     : Pc, Tablet, Akıllı Telefon (Android ve İos)

Öncelikle cihazı aktif olarak 1 aydır kullanıyorum. Daha önceden demo sürümü de elime ulaştı ancak gün simülasyonu olmadığından pek bir verim alamadım. Lakin gün simülasyonlu asıl ürün geldiğinde farkı gerçekten anladım. Özellikle SPS lerde istediğimiz su stabilitesi ışık içinde geçerli.

Bu ürünün benim gözümde ki değeri artıran 4 şey var. 

1. Led hariç tüm aşamaların bir TÜRK tarafından gerçekleşmiş olması. (Led üretemeyişimiz başlıca bir ülke sorunu)

2. En son seri Cree Ledler

3. Aktif kontrol edilebilirlik

4. Fiyat (Ürünün fiyat -performans ve muadil ürünlere göre uygunluğu)

Resimde göreceğiniz acro ile yaklaşık 1 ay da 0.8 cm lik bir büyüme elde ettim. Yeni Sps ler ekledikçe resim paylaşmaya devam edicem.

Ekli dosyayı görüntüle 30990

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel başlığı lütfen bu formatta aynı noktalardan resimlerle devam ettirinki herkez yerli malı bu yeni ürünü iyice tanıyabilsin bence bu firmanın geleceği çok parlak çünki herkezi dinleyerek ,müşteri isteklerine önem vererek ürünlerini geliştirmeye çalışıyorlar.

bende eylülayında yapacağım yeni kurulumumda 100x60x45H yeni tankıma bu üründen 2 adet almaya karar verdim.

Çok güzel fikir Onur Bey, ben her ayın sonunda aynı cihazla aynı canlıyı resimleyeyim. Tabi bunda sistemin de çok büyük önemi var ama, en azından sağlam kurulmuş bir sistemle uygun şartlarda led aydınlatmanın verimliliğini göstermiş olalım dosta düşmana... ;)

By Nebi

456248b35ea94a95f149b9f96c567e7e.jpg

Bir resim daha...

By Nebi

Buda ilk resimde ki acro, büyüme devam ediyor...
aac48e3c4506d2b124f1d1a7c26c692e.jpg

By Nebi

Aynı led aydınlatmayı bende kullanıyorum.ışık düzeylerini % kaç olarak kullanıyorsunuz acaba.

Akın bey, kırmızı %45, yeşil %40, Maviler %100, beyaz %70, gün ışığı beyaz % 50 olarak ayarlı.
Tabi ayarları zaman içinde gözlemleyerek canlıları tekrar ayarlayabilirim.

By Nebi

Hayırlı olsun Nebi.

En azından Led için oluşan ön yargıyı kırmak adına b[SIZE=14.4444446563721px]u başlık iyi olmuş.[/SIZE]

[SIZE=14.4444446563721px]Yalnız ışık dağılımı nasıl ? Ledler kendinden lenslimi ? [/SIZE]

Farklı bir ürün ile ancak bende led altında çeşitli acropora türleri besliyorum, herhangi bir problem yaşamadım.

Yerli üretim ürünleri kesinlikle desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu şekilde bir paylaşımda bulunduğunuz içinde Nebi Bey teşekkür ederim.

Her ay büyüme resimlerini paylaşmanızı rica ediyorum.

100 60 55 olçülerine yeterli gelirmi nebi abi orta yük sps de

Hayırlı olsun Nebi.

En azından Led için oluşan ön yargıyı kırmak adına b[SIZE=14.4444446563721px]u başlık iyi olmuş.[/SIZE]

[SIZE=14.4444446563721px]Yalnız ışık dağılımı nasıl ? Ledler kendinden lenslimi ? [/SIZE]
Abi ışık dağılımı önceden üretilmiş ve kullandığım ledlere oranla daha homojen bir dağılımı var. Her led zaten kendinden lenslidir. Ancak daha keskin ve odaklayan lens takmak da mümkün cihaza.

Farklı bir ürün ile ancak bende led altında çeşitli acropora türleri besliyorum, herhangi bir problem yaşamadım.

Yerli üretim ürünleri kesinlikle desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu şekilde bir paylaşımda bulunduğunuz içinde Nebi Bey teşekkür ederim.

Her ay büyüme resimlerini paylaşmanızı rica ediyorum.
Ben teşekkür ederim. Ortak paydamız zaten yerli üretim olması. Elimden geldiğince her ay paylaşacağım yeni resimler.

100 60 55 olçülerine yeterli gelirmi nebi abi orta yük sps de
Yeterli gelecektir...

BENDE KULLANIYORUM NEBI BEYLE ISIK AYARLARI AYNI SAYILIR 90.60.60. ÖLCULRE GORE YAPILMIS ARMATUR WİFİ ILE BAGLANTI KURULUYOR 10GUNDUR KULLANIYORUM ONCEKI ARMATURE GORE SUPER ISIK PERFORMANSI VAR CAMDAKI YOSUNLAR BILE KOYBOLMAYA BASLADI UMARIM DAHA IYISDE YAPILIR

Nebi bey; son durum nedir acaba? Bayağı zaman geçmiş. 

Bu armatürleri alanlar genelde hep üretici firmanın yapmış olduğun SPS, LPS ve marine vb. ayarlarla mı kullanıyorlar yoksa herkes kendince bir ayar mı yakalıyor acaba?Mesela "benim SPS ayarım çok iyi, şunları şunları yapıyorum ve çok güzel SPS büyümesi-renklenmesi oluyor" diyebilecek var mıdır? Herkes kullandığı memnun kalıp kalmadığı ayarları yazsa, hatta mümkün olsa ve ayarları otomatik olarak Android program sayesinde paylaşabilse, ayarlar bir yerlerden indirebilse ne güzel olurdu???

Arkadaşlar kusura bakmayın işler dolayısıyla uzun zamandır forumlara giremiyorum. En yakın zaman da yeni resimler yükleyeceğim.

Dört gözle bekliyoruz :)  birde mümkünse şu anda kullandığınız ışık şiddeti ayarlarını vs de paylaşırmısınız. Son olarak ay ışığı modunun saati ve ışık şiddeti değişiyormu acaba? 

+1

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 metal lambanın ortasında kullanıyorum çok memnunum ışık şiddeti gerçekten kuvvetli yakında florasana geçiş yapıcam ama florasanıda bu armatür ile destekleyeceğim kesinlikle tankımın en iyi zamanlarında sps ayarlarında çok başarılı renkler elde etmiştim.

2 metal lambanın ortasında kullanıyorum çok memnunum ışık şiddeti gerçekten kuvvetli yakında florasana geçiş yapıcam ama florasanıda bu armatür ile destekleyeceğim kesinlikle tankımın en iyi zamanlarında sps ayarlarında çok başarılı renkler elde etmiştim.
Aslında sizden ve bu armatürü kullanıp başarılı sonuçlar alan dostlar. Programlama tablolarını bizlerle paylaşsa. Çok çok faydalı olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar