Keşfet

Aracımın Bagajında Unuttum, Bozulur mu?

attlass

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan
Arkadaşlar merhaba. Bir haftalık tatile çıktım. Bu arada nano akvaryumum da kum ve tuzlu su yerleşimi yapılmış ve boşta dönmekteydi. Havaalanına giderken gelen kargomu aldım fakat uçağa yetişmek için eve uğrayamadım ve Reeflowers ın coral alg accelator urununu poşetinin içinde aracımın bagajının gözünde unuttum. Şuan havaalanı otoparkında.

Sıcaklar malum. Acaba 1 haftalık süreçte ışık almayan bir bagajda da olsa sadece sıcak etkisi ile bozulur mu? Aracım hatchback ve bagaj koruma kapağı var, bagaj kapağı ile arka koltukların arasında, bilirsiz tarif edemedim. Yanında renklendirici yem de almıştım flowerhorn um için :(

Sıkıntı olmayacaktır bence... Benım gıbı chromıslerı ve  conchları unutmadıgınız ıcın sanslısınız :D  

Nemli degilse ki degildir birsey olmaz açılmamış paketteyse yem bozulmamıştir ama yinede kokularina bakin anormallik varmi coraline alg tarihi gectiginde bozuk tavukla karışık sirke gibi kokuyor

Tarihi geçmemişse bozulmamıştır değil mi? Güneş altındaki aracın içi nefes alamayacak kadar sıcak oluyor çünkü. Ambalajlar açılmamıştı. 

Sıkıntı olmayacaktır bence... Benım gıbı chromıslerı ve  conchları unutmadıgınız ıcın sanslısınız :D  
Evet o daha fenaymış ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri