Keşfet

Arkadaşım Evini Taşıdığından Koran Angel, Deniz Atları, Purple Tang, Fridmani, Canlı Kaya Ve Armatur Satılık !...

orka

Yeni Üye
Ad Soyad
deniz
Deniz bey ; 2 adet denizatı almak istiyorum bunlar ana tankta beslenebilir mi ? Yoksa ayrı bir tank mı gerekir ? Neyle beslenirler acaba ? Saygılar.

Deniz Atları Ana tankta beslenebilir.

Cep tel : 05324317510

Cep tel : 05324317510

Deniz atlari kuru yem aliyormu acaba? Eğer alıyorsa hepsini alabilirim?

Tam olarak cinsleri nedir?

Deniz bey ; 2 adet denizatı almak istiyorum bunlar ana tankta beslenebilir mi ? Yoksa ayrı bir tank mı gerekir ? Neyle beslenirler acaba ? Saygılar.
Kusura bakmayın ilanınızı da kirletiyorum ama:

Aynı tankta yaşar yaşamasına ama ne kadar rahat eder orası ? işareti

Benim bildiğim dalgayı çok sevmediği...

Ayrıca pod artemiayı da verirken diğer balıklardan ona kalmayabiliyor.. (zamanında bakmaya çalışmıştım)

Yani aynı akvaryumda zor biraz derim..

hayırlı satışlar arkadaşlar,bende deniz ati beslemeyi cok istiyorum,fakat endişem diğer canlılarla ne kadar uyum sağlayabilirler bilmiyorum.bundan 4-5 ay once artemia çıkardım ve buyutup yetişkin duruma getirip forumdan bazi hobicilere vermiştim,ilanlarım forumda duruyor.tekrar bu hafta tekrar artemia cıkartıp yetiştiricem İnşallah.deniz ati yetiştirmek istiyenlerin bilgisine :D

slm bu konuya bende bir şeyler paylaşmak isterim benimde deniz atlarım var akvaryumumda bir adet percule birde blue tang var balıklar canlı yemleri peksevmiyor kuru yemi tercih ediyorlar ben gammarus ile besliyorum atları zaten gammarusları akvaryuma atar atmaz kısa sürede kayaların arasına saklanıyorlar ve balıklara yem olmuyorlar genelde otçul olanları seçiyorum tankta sıpagetti ve culerpa olduğu için gamarusların beslenme sorunuda çözülmüş oluyor ve atlar içinde tutunacakları sığınacakları ortam sağlıyor ve akıntıdanda etkilenmiyorlar atlar genelde gece gammaruslar dışarı çıktıklarında avlanıyorlar. bu konuda yardımcı olabilecehim arkadaşlar için lfnm 0535 363 4943

Merhaba arkadaşım 40 kg kadar canlı kaya almam

gerekiyor resimler sizin kayalara aitmi ve bol gözebeklimi

Bilgi verirseniz yarın almak istetim fiyat sonmudur bilgi

verirmisiniz teşekkürlet.

İst da hangi semttesiniz

İst da hangi semttesiniz

2 ADET DENİZ ATI TARAFIMDAN ALINMISTIR.

Konu görüntüleyen kullanıcılar