Keşfet

Arkadaşlar Elimde 6* 39W T5 Hediye

Hediye olarak düşünmeniz çok güzel bir davranış ama zaten 1 sene kullanilan t5 lerin değiştirilmesi gerekir diye dusunuyorum cunku artik istenilen kelvin ve ışık degerlerini vermez ve yosun yapar ne yazıkki kaş yapiyim derken göz cikarmayalim. Saygılar.

Refugium icin ideal lambalar. 24W olsaydi ben almak isterdim. Kendi refugiumumda 3 yillik 24W T5 leri hala kullanmaktayim.

Guzel bir davranis Orhan :)

Baris bey tesekur ederim ilginiz icin ben altı ayda bir degistiriyorum zaten arkadaslara o yuzden bir seneliktir die yazdim ama ben mercan bakmalari icin degil gokce abinin dedigi gibi refugiumumda yada sadece balik besleyen arkadaslar icin hediye etmek istedim okadar 6 aylik diyip satabilirdim de baris bey kesinlikle cumlelerimi yanlis anlamayin sakin tesekurler neyse gokce abi sanada tesekur ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lambalar...

Merhaba orhan bey gokce beyin ve sizinde belirttiginiz sekilde kullanilabilir sizi elestirmek icin yazmadım zaten davranisiniz örnek olacak cinsten tebrik ederim. Sadece isteyen arkadaş lari bilinclendirelim. Saygilar.

Biliyorum barış bey zaten belırttım yanlış anlamayın diye haklısınız doğru ben yanlış anlamadım ıcınız rahat olsun ılgılendıgınız ıcınde ayrı tesekur ederim

Arkadaşlar kuzey 444 nıcklı kardesımıze ayrıldı

Gökçe bey hangi kaç kelvin kullandığınız lamba

Merhabalar. Yeni kuracağım sistem için almak isterim eğer hâlen duruyorsa. 

Kuzey kardesımıze verıcem bu hafta sonu maalesef hayırlı olsun yeni tankınız

Ömer bey lambaları alabilirsiniz numarami veriyorum 0543 325 12 45

mustafa bey t5 verdim malesef

Konu görüntüleyen kullanıcılar