OceanSpecialty
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Kadir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Elimde atıl olarak duran işime yaramayan kullanmadığım her kurulum için yeni aldığım çoklu prizler ve büyük akvaryum , küçük akvaryum için aldığım duvara armatür asma profillerim satılıktır..
_45 cm uzunluğunda krom- çelik alaşımlı beyaz oto boyalı asma profili-max. taşıyacağı ağırlık 50 kg dır
Monte edilecek duvarın kontraplak olduğunu farkettiğimiz için hiç kullanamadım-sıfırdır.
Dübelleri ve çelik vidaları mevcuttur, ayrıca yanında 10 m çelik halat ipi ve 2 m çelik zinciri hediyedir.
45.00 tl
_25 cm uzunluğunda siyah renkte ferforje model asma profili(nano tank armatürleri için kullanılabilir)-bunuda kullanmaya fırsatım olmadı,sıfırdır-İKEA markalıdır.
25.00 tl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
_Sistem2000 markalı( Türk Malı) 3 soket girişli, 2 anahtarlı 10lu çoklu priz ( Kablo uzunluğu 5 mdir)
Son tankım için almıştım sadece 3 hafta kullandım ,siyah renktedir akvaryum mobilyasına montelenebilir özelliktedir.
50.00 tl
_Supra-line marka ( Made İn Germany) anahtarlı 6lı çoklu priz ( Kablo uzunluğu 2.5 mdir)
Hiç kullanılmadı, renk Antrasit/Siyah, akvaryum mobilyasına monte edilebilir aparatlıdır.
35.00 tl
_İkea markalı anahtarlı 8 li çoklu priz ( kablo uzunluğu 160 cm)
Yaklaşık 3 ay nano tankım için kullandım, temiz ve sorunsuzdur, beyaz renktedir.
30.00 tl
_Viko marka anahtarlı 6 lı grup priz ( kablo uzunluğu 5 m)
Bir ay kadar kullanıldı , zorunsuzdur..
30.00 tl
Arkadaşlar profiller ve grup prizler alınırken en kaliteli ve sağlam olma kriterleri göz önünde bulundurularak alınmıştır ve 2si sıfır diğerleride çok az süreyle itinali olarak kullanılmıştır 25 lirayada ne üdüğü belirsiz markada prizler var fakat 1 damla su sıçramasında tüm sistemi yakan cihazlardır..
0544 9088469 cep numaramdan ulaşabilirsiniz, malzemeleri Bayrampaşa veya Zeytinburnu dan , çok uzak olmamak şartıyla ortak noktadan veya kargo ile teslim edebilirim.
Kargo isteyen olursa anlaşmalı kargo ile yardımcı olmaya çalışırım
Moderatör tarafında düzenlendi: