Keşfet

Armatur icin bilgi lazim yardim ltfn

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba, aqua reef x30 buldum birtane ilanda , acaba ne ise yarar guzelmidir nedir ? Hic bilgim yok hemen cevap lazim satici cevap bekliyor benden.. piyasa fiyati nedir?

Tesekkurler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satan kiside buralari okuyordur emin olun bence kullanan kisiden alin bilgiyi :)

Satan kiside buralari okuyordur emin olun bence kullanan kisiden alin bilgiyi [emoji4]
Okusun ben kötü bisey yapmiyorumki , bilgi bulamadom googleda hakkinda , en iyi bilgi hobicilerden gelior herzaman. Ben saticinin arkasondan is cevirmiyorum sadece almadan once urun hakkinda bilgo sahibi olmak amacim.

Bilgi almaya çalışmanız bence de normal birşey. Ama biraz detay vermeniz lazım siz ney icin istiyorsunuz. Led sistemlerinde en bilinen modellerden birisi bu bahsi geçen. Daha doğrusu fiyat olarak uygun olanlar arasında diyelim. T5 in Türkiye'deki en büyük rakibi bence bu Cunku bende led alırsam bunu alırdım. Cok efektif buyume konusunda genelde bundan t5 e geçenlerde oluyor. Fakat görüntünün güzel olması icin bunu kullananlarda oluyor. 

Benim şahsi fikrim ( kullanmadan ) fiyatına göre iyi oldugu kanısında. Zira başka alternatifi Yok diye düşünüyorum. 

Hangi tankta hangi canlılarla kullanacaksınız ? 

Bilgi almaya çalışmanız bence de normal birşey. Ama biraz detay vermeniz lazım siz ney icin istiyorsunuz. Led sistemlerinde en bilinen modellerden birisi bu bahsi geçen. Daha doğrusu fiyat olarak uygun olanlar arasında diyelim. T5 in Türkiye'deki en büyük rakibi bence bu Cunku bende led alırsam bunu alırdım. Cok efektif buyume konusunda genelde bundan t5 e geçenlerde oluyor. Fakat görüntünün güzel olması icin bunu kullananlarda oluyor. 
Benim şahsi fikrim ( kullanmadan ) fiyatına göre iyi oldugu kanısında. Zira başka alternatifi Yok diye düşünüyorum. 
Hangi tankta hangi canlılarla kullanacaksınız ? 
Merhaba , suan nano var bende . Akvaryumu 100x50x50 yapicam ilerde parcalari tek tek toplama aliorum. Bu armatur isime yararmi ? Yani balik agirlikli , belki 2 3 mercan katarim , sps degil ama.

Yanı 100 olunca ölçü acaba kucuk mu  gelir diye bir soru oluştu kafamda hani 2 adet alsanız bile gider bence o tanka ama eger bikac basit mercan ve balık istiyorsanız yetebilir diye de düşünüyorum. Daha iyi bilenler veya kullananlar bisey söyleyecektir bence. 

Ornegin ben 60 cm de 1 adet kullanmayı düşünüyorum. 

maddi imkanın varsa Aquareef x2 pro var istersen verebilirim eski kasa olan  tavan ve cam askı aparatları da mevcut 

Konu görüntüleyen kullanıcılar