Keşfet

ARMATÜR TAVSİYESİ 60x70h45

Es/reef

Yeni Üye
Selam arkadaşlar , 60x70h45 lik  yeni. Akvaryumum için led armatür arayışındayım . Almış iken mümkün mertebe ( bütçe doğrultusunda ) 1 kere alayım, iyisini  alayım diyorum . Ayırabileceğim bütçe max 2000 tl ye kadar. Kendimi zorlayabilirim. 

İlk başta aquareef x60 düşünüyorum ama kafama da takılan bir husus  var x50 /70 Watt ama yeniş güncellenmiş modeli olan x60 /60 Watt a düşürmüşler. 60 Walt yeni tank için yeterli olur mu  olmaz mı Onu bilemedim . Sizden led armatürler model watt vs.... hakkaında  fikir ve önerilerinizi bekliyorum .

Yükseklik Yani 70h ise x serisi düşünmeyin derim.

Yukseklik 45 cm 

Benim akvaryumum, 60-50-50 x50 var, yeterli geliyor. Mercanlarım soft ve lps. Yeni seriler ile ilgili aquareef yetkilisi ile görüştüğümde, x60 ın x50 den daha iyi olduğunu belirtmişti. Kolay gelsin.

Bugün aquareef ortaklarından Burak bey ile görüştüm . Hernekadar yeni model x60 on x50 ye göre 10 watt düşük gibi gözüksede ,4 yıl önceki model olan x50 Den teknolojik olarak led gücü kalitesi ve par değerleri bakımından üstün olduğunu . Ayrıca 60 x70 h45 cm olan akvaryumuma. Pro nano yu önerdi . Şu an bunu araştırıyorum pro veya pro nano secenekrim  arasında 

Burak Bey linkini paylaştığım sanırım size önerilen.

95 watt gücünde, sizin akvaryuma rahatlıkla yetecektir. Teleskopik ayaklar çok kullanışlı duruyor.

Evet ürün bu , dün Burak bey ile tekrar görüştük , sağolsun baya yardımcı oldu , pro Nano ve  pro hakkında detaylı bilgi verdi , kararım pro Nano dan yana oldu . 

Konu görüntüleyen kullanıcılar