Keşfet

Armatür

Ad Soyad
Timur Sedat Demirgiller
Konunun değişik yerlere çekilmesine gerek yok . Elektronik ten anlayan kullanırım diyen varsa özel mesaj atarak irtibata gece bilir.
3a03079f6c714348b8c197a7a7d22a1b.jpg

41e3c8a894b67fbc00bdf32b84ac3b0c.jpg

320a42012bac99d1450948432590faac.jpg

Tüm parçaları tamamdır . Paslanmadan dolayı kısa devre vardır ve salter attiriyor uğraşır im diyene 8*80 ati armatür

WD40 pas sökücü ve koruyucu, kalın/sert bir zımpara ile epeyce uğraştıktan sonra bir sonuç alabilir. Tabii öncelikle bütün elemanların sökülüp alüminyum panelin ortaya çıkması lazım. Elektrik elemanları da gözden geçirildikten sonra olmayacak iş değil. Birkaç ay önce bölgesel bir paslanma için anlattığım işlemi yapmıştım, gayet güzel olmuştu. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu armatürü eski haline getiririm Timur bey. İhtiyacınız varsa ve kullanacaksınız getirin bana,halledelim.Yok eğer kullanmayı düşünmüyorsanız ben alabilirim

Konunun hediye başlığı altında olduğunu görmeden yazdım, yanlış anlaşılma olmasın ben bedava alma niyetinde değilim. Ayrıca ilk söylediğim seçenek geçerlidir, elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

Başka bir başlıkta okuduğum kadarıyla Timur Bey bu armatürde biraz dolandırılmış :-( Erdoğan Bey gibi bu işten anlayan birinin eli değse ve eski haline gelse sanırım gerçekten çok mutluluk verici olur. Bu paylaşımcı hareketiniz için tebrikler Erdoğan Bey...

Başka bir başlıkta okuduğum kadarıyla Timur Bey bu armatürde biraz dolandırılmış :-( Erdoğan Bey gibi bu işten anlayan birinin eli değse ve eski haline gelse sanırım gerçekten çok mutluluk verici olur. Bu paylaşımcı hareketiniz için tebrikler Erdoğan Bey...
Ayhan, ondan almış olduğum 6055 akıntı motoruyla satıcılık konusunda bana da iyi bir ders verdi sağolsun. O yüzden Timur beyin hissettiklerini anlayabiliyorum. Ayhan'cığım bunu okuduğunu biliyorum,benden kazandığın 100 lira beni fakirleştirmedi ama umarım sen zengin olmuşsundur.

Timur bey zararınızı ne kadar karşılar veya anlaşabilirmiyiz bilmiyorum fakat elimde jebao wp 40 ve tc5a controller mevcut. Ayrıca sps'ye full geçiş yapmayı düşündüğümden çıkarmayı düşündüğüm lps veya soft türlerle takasta olabilir.Malumunuz bu türler yüksek akıntıyı hoş karşılamıyorlar.Jebao ürünleri 1.5 aylık, tanktan çıkarılmış ve temizliği yapılmış iddia ediyorum sıfırından farksız ürünlerdir.Garantileri devam etmektedir ayrıca olası bir anormallikte de ben buradayım.   

Kötü bi tecrübenin 2 iyi insanı karşılaştırmış olması ve zararın kısmende karşılanmış olması sevindirici. Erdoğan bey şahsım adına bende çok teşekkür ederim size. Çünkü Timur bey bu forumda belki en son üzülmesi gereken kişi. Sizde kendisini tanımış olduğunuzdan bana hak vereceksinizdir.

Teşekkür ederim kutlu sagolasin kimse üzülmesin kimsenin canı sıkılmasın hiç istemem. Benim hakkımda dusundukleriniz gerçektende sizin fikrinizin inceliği .

Konu görüntüleyen kullanıcılar