Keşfet

Armatürler 3 Adet 54 W Razor, Ati 8X24 Dimli Ve Giesemann Nova 250W Mavi

powder blue

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat
Merhaba,

Çoğumuzun forumda güzel bir ürün gördüğünde fiyatıda mantıklı gelir ise alıp kenara koyayım bir yerde kullanırım dediği ürünler vardır. Bende onlardan 3 tane olunca ve 3'ü de son projeye boyut olarak uymayınca elden çıkarmaya karar verdim. Hepsini tek bir ilanda topladım, hepsi forumdan alınmıştır.

Aydınlatma 1 : 3 adet gayet temiz durumda ( 2 sinin kutusu da verilecek ) 54w giesemann razor.

Normal armatürlerden daha geniş reflektör yapısı ile 6x54 lük bir armatürden daha geniş bir alanı aydınlatma şansı, reflektörün açısını

ayarlayarak istediğiniz noktaya aydınlatmayı yönlendirme olanağı, gerekirse farklı endeki akvaryumlarda kullanabilme rahatlığı,

70 cm'e kadar eni olan akvaryumu çok rahat aydınlatıyor.

Üstünde 3 adet ati beyaz ve 3 adet blue plus ( aldığım arkadaş 4 aylık demişti ) var. Ben 1 ay kullandım.

Fiyat : 550 tl

Aydınlatma 2 : Ati 8x24 dimli armatür. 2012 8. ay faturalı, faturası ile gönderilecektir, lambaları ile birlikte, dim ekranının üzerindeki

jelatin yapışkanı bile hala duruyor, askı aparatlarına takılmamış hali ile tertemiz.

Ölçü 59 cm uzunluk, 42 cm en. Ben çok rahat 90x60 lık bir tankta kullanırım diye almıştım.

Fiyat : 600 tl

Aydınlatma 3 : Giesemann Nova 250 watt mavi armatür. Gayet temiz üstünde yanlış hatırlamıyorsam 3-4 aylık lambası ile.

Şehir dışına kargo yapma imkanım yok ancak İstanbul'dan bir tanıdık var ise elden teslim edebilirim.

Fiyat 300 tl

İrtibat : Özel Mesaj

Teslimat : İstanbul için ortak nokta belirleyerek buluşabiliriz.

Teşekkürler.

Merhaba,

8x24 Ati rezervedir.

Merhaba,
Razorlar satilmistir.
Sadece Giesemann Nova gunceldir.

Merhaba,

İlan tarihi biraz eski sonrasında satıştan vazgeçildi, şu an için kullanılıyor.

Teşekkürler.

Anladigim kadari ile cok kisiye armatur lazim ilan guncellenince aramaya basladi arkadaslar ama maalesef tarih eski :)

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar