Keşfet

Askı Ps Aranıyor..

arikan0908

Yeni Üye
Ad Soyad
arıkan yıldız
selamlar,80 litrelik akvaryumuma askı ps arıyorum,elinde olan varsa ve yardımcı olabilirse çok memnun olurum..saygılar

biomatrıx var bende

ılanlarda da var uygun fıyatlı 80 lıra askı sıstem calısıyor fıyatı 250kusur sıfır fıyatı , ılgelınırsen verırım 250 lt hıc problem cıkarmadı aynı sekılde elımde aquamacro 100p var 2 ay kullandım sadece cok temız 100 lıra onun fıyatıda

güncel

dostum tunze 9002 ya da bubble magus qqmm nano skimmer ya da grotech hea 80 den şaşma derim. gerekirse biraz bekle sıfırını al !!!! aksi halde senin de benim gibi bi sürü psin olur. eğer istersen bende rio nano ps var bi işe de yaramıyo bence ama sana verebilirim. 30 liraya veririm yoksa paran helali hoş olsun parasız da veririm, ama benim tavsiyem motorlu ps alıcaksan yukarıda yazdıklarımdan birini al ya da hava taşlı ps al, bende hava mototru da var onu da cüzzi fiyata veririm, dediğim gibi para vericeksen düzgün bişey al yoksa 3 4 tane psin olur sonra. benim fikrim tabi.

bu arada biomatrix te iyidir ama biraz sesli çalışır. performansı iyidir yalnız!!

dostum tunze 9002 ya da bubble magus qqmm nano skimmer ya da grotech hea 80 den şaşma derim. gerekirse biraz bekle sıfırını al !!!! aksi halde senin de benim gibi bi sürü psin olur. eğer istersen bende rio nano ps var bi işe de yaramıyo bence ama sana verebilirim. 30 liraya veririm yoksa paran helali hoş olsun parasız da veririm, ama benim tavsiyem motorlu ps alıcaksan yukarıda yazdıklarımdan birini al ya da hava taşlı ps al, bende hava mototru da var onu da cüzzi fiyata veririm, dediğim gibi para vericeksen düzgün bişey al yoksa 3 4 tane psin olur sonra. benim fikrim tabi. bu arada biomatrix te iyidir ama biraz sesli çalışır. performansı iyidir yalnız!!
:)hocam sağoltavsiyelerin için,vallahi şuan o skimmerları alacak durumum hakikatten yok,rio nano almayı düşünüyorum o bilemuallakda:)en olmadı sabretcem artık biraz dediğin gibi..

rio nano var bende veriyim sana durumun yoksa da para istemem kullan derim.

ama bi işe yaramıyo bence bilgin olsun ben istanbul eyüp taraındayım

adresini ö.m. at bana ptesi yollıyım

dostum az önce forumda satılık rio nano gördüm, o arkadaşıma haksızlık etmek istemem, o yüzden ilk önce onun satışının gerçekleşmesini isterim verirsem de ondan sonra veririm ya da o arkadaş mu topike msj yazar ondan sonra yollarım psi. yalnış anlamazsın umarım.

:) )kardes öm attım ilgin için cok tesekkür ediyorum ..

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri