Keşfet

Askı Skimmer Aranıyor

Bilal Tektas

Yeni Üye
Ad Soyad
bilal tektaş
300 lt için askı skimmer aranıyor yada uyguna sumplı satan varsa akvaryumunu ekipmanları ile uyguna düşünülür ara bölme 100*60*50 bu ölçülere yakın olabilir teşekkürler 

bilal bey  bu hacimdeki akvaryuma kesinlikle  askılı ps olmaz  

Nac 5motorlu aqua medic turboflotor 3000 var dusunurmusunuz

Kim diyor olmaz aqua macro m60 modelini inceleyin kendim kullanıyorum yeni tang im sumplu olduğu için boşta kalacak yakın zamanda

ilan bırakırım

Ben 500 litreyi çevirdim askı ps ile. İçeride sps de vardı. Olmaz diye bir şey yok. İşi düzgün biliyorsanız olur.

Ayrıca bir dönem sahip olduğum bubble magus e-5 hem askı tiptir hem de sessizdir. Bu hacime de yeterli gelir. Tutup da gorgonia bahçesi yapacak değilsiniz sonuçta. Ancak şelale filtre gibi bir aparatla clearfx pro gibi bir ürün kullanınız. Sisteme ciddi faydası olur.

Bubble magus nac5 ile karıştırmayınız, bahsettiğim ürün e5

Tuz degerlerini olcecegiz bugun nac5e arkadasim tamir etti kurtardik bakalim calismalara devam

Clearfx pro nerden bulcam nedir googlda cikmadi

Ayrıca bir dönem sahip olduğum bubble magus e-5 hem askı tiptir hem de sessizdir. Bu hacime de yeterli gelir. Tutup da gorgonia bahçesi yapacak değilsiniz sonuçta. Ancak şelale filtre gibi bir aparatla clearfx pro gibi bir ürün kullanınız. Sisteme ciddi faydası olur.

Bubble magus nac5 ile karıştırmayınız, bahsettiğim ürün e5
Clearfx pro nerden temin edebilirim bir aletmidir sivi bisimidir tesekkurler

Kaydettim en kosa surede temin edecegim

Konu görüntüleyen kullanıcılar