Keşfet

Asternia Yıldız

NikeI

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
kerem akbulut
Akvaryuma nerden geldi bilmiyorum. ama çoğalmaya başladılar. bulduğumu sumpa atıyorum. 2 cmlik kolları düzgün 2 tane var. bir miktarda minik minik var. harlequin için ihtiyacı olan varsa vere bilirim.

Döngü için alabilirim yeriniz neresi

döngü de herhangibi bir rolü olan canlı değil. yosun yer ama yosun bitince mercanları rahatsız edebilirler

Hımm anladım abi

Bende de bir türü var,bildiğim kadarı ile 12 variyeti var bunların coralin alg ile besleniyorlar sanki coralinlerde nokta nokta beyazlıklar oluyor herhalde onunla besleniyor en kısa zamanda harlequin edinmeyi düşünüyorum.

Geçen hafta 200 üzeri topladım hala da tek tük çıkıyorlar. Bursa içi Harlequin besleyen varsa çıkarttıkça hibe edebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
asternialar zoa yiyormu acaba benim zoa kolonilerinin yok olmasını bunlara bagladım ve cok gördüm zoaların icindeyken

Kerem Abi başkasından emanet canlı kabul edersen olacağı budur işte, iyilik yaparsan bir gün mutlaka cezanı çekersin :) Şaka şaka benden değil, bende hiç olmadı ve şu anda da yok...

Zoa yemez ama zoanın üstünde durup açmasını engelleye bilir. Bu yüzden zoalar ölmüş ola bilirler.

Bendede cok var ya YILDIZ. Küçük küçük baya var. Gördüğüm kadarıyla topluyorum ama baya var hic bitecek gibi gözükmüyor. Harlequin şart sanırım.

Kardes birtane alalim turnike yapariz olmazsa :)

Sanada ayarlarım bitane kardesim. Maltepe'de mitingde görüsuruz :) )

Mitingte babam beni görürse harlequen ile kandırdılar baba derim artık :)

Olsun. Arkadas icin biraz dayakta yenir babadan.

Konu görüntüleyen kullanıcılar