Keşfet

Asternia

NikeI

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
kerem akbulut
harlequeni aç olan varmı ? :)

Hallederiz ;)

Kerem hocam benimde stoklarim azaliyor bende rahatsiz edebilirim sizi

Arkadaşlar maden yok :)

birsttle kadar çok değil. maksat. yakalayıp sumpta ölmelerini beklemektense . İhtiyacı olan birinin işi görülsün.

İlk hanginizin ihtiyacı olursa gönderirim toplaya bildiğimi  :)

Hoş abi kardeş çift daldılar resmen .

Hok be kardeşim 2 tane harlequen beslenirmi :)

Ankarada olmasan eyvallahda. Ben marinada çalışıyorum. Birçok dalgıcımız var burda istediğim zaman yıldız temin edebilecek durumda olmama rağmen besleyemiyorum

İyi cesaret var sende :)

Göndereyim tabi kardeşim nedemek . Yalnız bir ameliyat olayım var ay sonunda 1 hafta evde olacağım ozaman bol bol akvaryumla ilgilenecek vaktim olacak ozaman senin emanetleri hazırlarım

Hayırdır inşallah kerem ameliyat falan...

Burnum kırıkta :)

kıkırdak daha doğrusu. Bir tarafı tıkamış. diğer tarafıda tek başına yetişmeye çalışıyormuş yıllardır oda tıkandı. Sağ taraf %100 sol taraf yüzde 80 tıkalı.

Bunca yıldır kıçımdan soluyormuşum haberim yok :)

Burnum kırıkta :)

kıkırdak daha doğrusu. Bir tarafı tıkamış. diğer tarafıda tek başına yetişmeye çalışıyormuş yıllardır oda tıkandı. Sağ taraf %100 sol taraf yüzde 80 tıkalı.

Bunca yıldır kıçımdan soluyormuşum haberim yok :)
Acil şifalar kardeş...

Eyw sağol kardeşim

Geçmiş olsun kerem bey

herlaquinler s boy olduğu için 1 asterinayla 2 gün idare ediyorlar, sıkıntı yok yani. :)

iyi ozaman bendeki yıldızlardan 1-2 tanesi kendini sand shifting star zannediyor. baya bir götürür ozaman :)

Geçmiş olsun Kerem bey. Dediğiniz gibi abi kardeş dalmışız maşallah :) ne kadar istekliyiz :)

kerem bey şimdiden  çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim

Konu görüntüleyen kullanıcılar