Keşfet

At Nalı Yengeci (horse Shoe Crab)

stench

Yeni Üye
Ad Soyad
Ali A.
X-large boy tahmini kuyruk beraber 30cm. 110 ytl.

Teşvikiye civarı elden teslim...

Gerçekten değişik bir canlı. Birazda bilgi verebilirmisiniz canlı ile ilgili ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklaşık bir aydır fish only bir akv. bakıyordum. Davranış olarak diger yengeçler ile aynı, bişeyden rahatsız olunca hemen kendini kuma gömüyor. Dipte kalan kuru yemle beslendiğini düşünüyorum.

Genelde herkes bacakları görene kadar vatoz sanıyor. :) Sizinde söylediğiniz gibi ilginç bir tür. akv. a büyük geldiği için satıyorum.

Okan bey link için teşekkürler, evet canlı budur...

Bende kurutulmuşu var çok güzel bir canlı ama büyük ve kum dolu bir akvaryum ister,yerim olsaydı kesin alırdım ama imkansız...

erişkin boyları 60 cm olur,amerika da çok bulunurlar ama sadece yumurtlamak için sahile geliyorlar.

Ayrıca Japonya' da ki türü tehlike altındaymış ve korunması gerekiyormuş.

:D Bence site tarihindeki en ilginç ilanı seçseler kesinlikle birinci olurdu :) çok ilginç bir canlı nasıl temin ettiniz ?

bugün national geographic channel da belgeseli vardı. bunları yakalıyorlar, yüzlercesini platforma koyuyorlar.

sonra kuyruklarının başlangıç bölgesinden şırıngayla mavi bi sıvı çekiyorlar. (kanı olabilir) tonlarca mavi sıvı alıyorlar. sonra doğaya geri bırakıyorlar. bu sıvıyı ilaç tedavisinde kullanıyorlar.

işyerindeydim, fazla detaylı izleyemedim.
default_tongue%20(1).gif

demek ki iyi bir hayvan, besleyen arkadaş da aynısını yapsın. :)

şırıngayı batıracağı yeri tarif edebilirim.

daha neler göreceğiz bakalım ? :lol:

Kurban olduğum ALLAH neler yaratıyor. :wacko:

Güncel. 80ytl.

sadece tahmin, ilkel bir türe benziyor.bizim bildiğimiz türlerin atası olabilir. doğada bu tarz ilkel türlere nadirende olsa rastlanabiliyor ama günümüze kadar nasıl gelebildikleri muamma?

Decorator Crab 30ytl

Mantis Shrimp 6-7cm. 30 ytl.

Horse Shoe Crab 80 ytl.

Mantis ne renk? Fotoğrafı var mı acaba?

Kahverengi. Fotog. akşam ekleyebilirim.

Güncel...

Decorator Crab 30ytl

Mantis Shrimp 6-7cm. 30 ytl.

Horse Shoe Crab 80 ytl.

Herhangi bir canlı ile takas olabilir.

Ali Bey,

Mantis in fotoğrafını veya tam türünü istesem :)

Tolga bey çok net değil ama türü hakkında fikir verir umarım.

bu yengeçten Beylikdüzü Aquapetcenterda var bir müşteri bırakmış sorduğumda bu ne dedim vatoz dedi bana :) bende bu ilanı önceden gördüğüm için bilgilendirdim. görmek isteyenler canlı olarak gidip görebilir. ama at nalı yengeç olarak sormayın vatoz diye sorun :) ))))))

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri