Keşfet

ATİ 8*24w gösterge sorunu yardım!!!

Arkadaşlar Merhaba;
İkinci el olarak aldığım T5 armatürde ekranın kenarındaki ünlem ne anlama geliyor bilgisi olan yardım edebilir mi?
Isı problemi yaşıyorsunuz sanırım. Fanlar çalışıyor mu? Çalışıyorsa tozlu mu ? Ve floların altında pleksi var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isı problemi yaşıyorsunuz sanırım. Fanlar çalışıyor mu? Çalışıyorsa tozlu mu ? Ve floların altında pleksi var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler yardımlarınız için çalışmıyor nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum:) ama fleksi var

Teşekkürler yardımlarınız için çalışmıyor nasıl çalışıyor onuda bilmiyorum:) ama fleksi var
   Belli bi ısı derecesine geldiğinde yavaş olarak çalışmaya başlıyor ve ısı arttıkça hızlanıyor. Hiç çalışmıyorsa var bi sorunu. Ünlem işareti çıktığında muhtemelen ışığıda kısıyordur, soğutma çalışmadığı için. Farkettiniz mi bunu ? 

Pleksisiz kullanmayın zaten. Hem buharın armatüre zarar vermesini engelliyor hem de fanların daha stabil soğutmasını sağlıyor. 

Malesef fanların kabloları çok ince ve fanların üzerinde bulunan elektronik kart oksitlenip yemyeşil oluyor. Açma şansınız varsa bakın ya oksit ya kopuk kablo sorunudur. Ama açmayı bilmiyorsanız youtube' ta videoları var, izleyip öyle açın, zarar vermeyin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş dedigi gibi sıcalık alarım  sogutma olmasa ışıklar  otomatik dim konumunda kapatıyor 

1 fanlar çalışıyorsa  yan  kapagı açın ve sıcaklık probunu  ucunu dışarda bırakın  birdaha sıcaklık soru görmesisniz 

2 kontrol kartı çok sıkıntılı tamir olmuyor oksit yaptırmayın  dim lamba  sonra dimsiz oluyor  :55ac42cb2c051_EmojiSmiley-02:

Yardımlarınız için çok çok teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar