Keşfet

Ati Bk200

NikeI

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
kerem akbulut
Toplaması mükemmel olmasına rağmen elektrik kesintilerinde sıkıntı yaşadığım psimi satıyorum.  Şu an resim koyamıyorum. ama kozmetik olarak hiç bir sıkıntısı yok. 2 gün sirkeli suda beklettim yeni gibi oldu. Ev de yer kaplamaması için satıyorum. 200 tl .

Pazarlık payı kesinlikle yok body fiyatına psk2500 motoruyla birlikte veriyorum. Motoru 2 yıllık

öm gönderdim.

Gökhan bey sizden önce telefonla Cihan bey aramıştı ona rezerv edilmiş durumda.

Konuştuğumuz gibi eğer Cihan bey vaz geçerse ilk size haber vereceğim.

Bedavaymış, sırf motoru min. o kadar eder. Alan kişi 50-100 TL ye bir tane 220V voltaj regülatörü alırsa misler gibi çalıştırır bu PS yi. Bu seriler aslında bozuk veya sorunlu falan değil ama Alman gavuru bunu kendinin sabit 220V sine göre yapmış, bizim buradaki iniş çıkışlı voltajlar bunlara yaramıyor. 220V voltaj regülatörü işi çözer...

Eser motor italyan menşeili, tahminimce bu problem kaltiesiz bitik yahut çok fazla dürülmüş mesh, geniş pompa ağzı, yada ağzındaki konik yapısı olması gerektiğinden fazla büyük yahut olmayan pompalarda kaynaklanıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cihan bey benden önce fijileri de kapmıştı ümitin :)

Cihan 7/24 bot gibi . forumdan bir parti balık yakalamıştı. Fiyatını duysanız oturup ağlarsınız :)

Cihan amma bok attın ps'e he kalitesiz dürülmüş ağzı dar filan :)

Cihan 7/24 bot gibi . forumdan bir parti balık yakalamıştı. Fiyatını duysanız oturup ağlarsınız :)

Cihan amma bok attın ps'e he kalitesiz dürülmüş ağzı dar filan :)
hocam ps iyi elk giidp geldiğinde takur tukur eden psk sicce 2500 lerin bazısında sıkıntı yok bazıında var olanların bence dediğim özelliklerden ötürü takırı tukur edip çalışmadıklarını düşünüyorum.

diğer konu ise tamamen nasip kısmet :)

Cihan Dün akşam aldı arkadaşlar. İlgilenen herkeze teşekkür ederim

Cihan gömü bulmuş diyorlar, haftalardır takipteyim ne görse hemen alıyor :)

hocam bilen birinin alması gereken bir ps ydi şöyleki motor eski tip ince kablolu olan model dün akşam hemen güçlendirme uygulaması yaptım motorun arkasına bu akşama epoksi taş gibi olmuş olur, çırpıcısı needle wheel, buna mesh ekliycem bu akşam ve en önemlisi milin su emiş kısmına bakan tarafı hafif boştaydı oraya sabit kalmasını sağlayan yüksük yoktu onun içinde bişeyler uydurucam ve startı vericem elk. kesildiğinde dur kalk yaşayacağını sanmıyorum bakıcaz artık

ve malesef gözünüzmü kaldı nedir
default_tongue%20(1).gif
Bodrum Ümit Bey fijileri satmaktan vazgeçti parayı iade etti :) kısmet değilmiş

Bunlar sicce multi 2500 ile aynı olması lazım, mil vs olarak, aquamarketim ile temas kurun onlarda sicce multi 2500 ve 4000 vardı belki parçaları da vardır, hatta psk 2500 yedek parça da olması lazım...

Bunlar sicce multi 2500 ile aynı olması lazım, mil vs olarak, aquamarketim ile temas kurun onlarda sicce multi 2500 ve 4000 vardı belki parçaları da vardır, hatta psk 2500 yedek parça da olması lazım...
Bildiğim kadarı ellerinde stok yok sipariş üzerine yedek parça geliyor ve eski bir model olduğundan temini uzun sürmekte.

Ama bu gövdeye yeni bir motor tipi önerilirse o daha iyi bir çözüm olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

ben bu aralar ATI ithalatı gelecekti biliyorum...

mil vs de kalan parçalar olabilir...

kızımın oyun hamuruna elimdeki sağlam bir psk 2500 den çıkan aynı parçayı bastırıp gömdüm sonra titizce çıkarttım ve bir kalıbım oldu bu kalıba bison epoxy döktüm 4-5 saat sonra hamuru yavaşça sıyırdım henüz taş gibi olmamış bu epoxy parçayı yuvasına bir kez yerleştirip çıkardım,lokum kıvamındaki bu parça karşılığına uyum sağladı şimdi tamamen donmaya bıraktım yarın akşam uygun matkap ucu ile elimle yavaş yavaş mil için yuva açıcam sonucu paylaşırım eğer başarılı olursam :)

işlem tamamdır Kerem, mesh e geçtim ses kesildi,ve yüksüğü de hallettim şuan tak çıkar fişi hiç şaşmadı hep çalıştı teklemeden anında, teşekkürler

çok sevindim kardeşim iyi günlerde kullan

Cihan senden de benim ATI PS lerde en iyi toplama kombinasyonu vb. başlığıma yorum rica ediyorum kullanmaya başladıktan sonra :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar