Keşfet

Ati Bm 250 Parçaları

Algebra

Yeni Üye
Ad Soyad
cihan çelik
psk sicce 2500 pompa meshli yeni kablolu tip

hava emişi demonte

fiyat 200 TL

psk sicce 2500 pompa meshli eski kablolu tip , kablosunda kaçak yok ancak dibinden epoksi ile güçlendirildi ileride motordan kopma sıyırma olmasın diye

fiyat 150 TL

ati bm 250 gövde boğaz kısmı pattex mdf yapıştırıcısı ile tamir gördü görünüşte bir anormallik yok sızdırma yok

fiyat 200 TL

her yere kargo yapılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel

Cihan bey bu spk girişini dc 6000 e monte etmek mümkün mü?İkisindende elinizde var ,en mantıklı cevap sizden gelecektir.

Cihan bey bu spk girişini dc 6000 e monte etmek mümkün mü?İkisindende elinizde var ,en mantıklı cevap sizden gelecektir.
hava emişi aparatını jebao ya takmaya çalışmadım eğer onu soruyorsanız takılsa bile onun pervanesini bozup mesh yada iğneliye çevirmek lazım.

delrinden iğne pervane yapan gördüm ama hava girişini göremedim.O yüzden hava girişinin uyup uymadığını merak ettim

delrinden iğne pervane yapan gördüm ama hava girişini göremedim.O yüzden hava girişinin uyup uymadığını merak ettim
zaten iğneli pervane yapılsa bile suyun iyice çırpılması için geniş yuva alan olması lazım su emişten sonra çırpıcı odasında o kapağında uydurulması gerekir bence zaten o iş olduktan sonra hava emişte yapılır kapağa

güncel ati bm 250 ps komple 500 tl,

sadece gövde fiyatını 150 tl ye çektim.

Dostum 2500 eski tip pompa degil mi ve elinde kac adet var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar