Keşfet

Ati Power Cone 200Is Veya 250Is Temiz-Sorunsuz 2. El Ps Aranıyor...

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Başlık zaten ne istediğimi söylüyor :)

ATI Power Cone 200IS veya 250IS Temiz-Sorunsuz 2. El PS Aranıyor...

İstanbul' da görerek almak tercihimdir ama kargo ile şehir dışından da alabilirim. Motor problemi olmayan son seri yani IS serisinden istiyorum. İrtibat için lütfen 0532 3667566' dan arayınız veya ÖM gönderiniz.

Eser çok doğru tercih.Benimde gönlümde yatan PS.İnşallah uygun bulursun.

Âmin :)

By Nebi

Satmak isteyen çıkarsa Bubble King Mini 180 de olur ama son seri olsun lütfen :)

Eser kardeş bir şey demeyeyim diye zor tuttum kendimi :) Çok uygun fiyata olmadıkça sadece Sps düşündüğün az balık düşündüğün bir tanka lüzumsuz bir masraf olur. Şu anki PS in yeterli ise sıkıntısı yok ise Sps tankında ne planlıyorsun ki çok atık çıkartıp bunu yok edebilecek bir PS arıyorsun? Dozajlama üniten var, haftada bir su değişimi yapıyorsun, dalga motorların var suyu hareket ettiriyorsun, iyi kötü PS in var , illa bir şey istiyor isen yok ise iki tane RO cihazı housinglerinden cam şeffaf olanlarından al ve GFO ve veya başka bir şey için ikili reaktör yap DIY olarak. Ya da kalkwasser reaktörü gibi bir reaktöre kaynak ayır. Kanımca rutin olarak bakım yapılan değerleri ölçülen bir tanka süper bir PS atıl kalır özellikle o hacimdeki tanka. Bu benim fikrim tabiki.

Abi ben az balık yapacağım diyorum ama böyle bir ATI veya BK PS alabilirsem o zaman yine eski akvaryumum gibi 8-10 tane Tang illa ki koyarım; o yüzden istiyorum daha iyi PS :)

Ha şimdi oldu :) Ama ben senin yerinde olsam, ki ölçülerimiz aynı yani yerinde sayılırım :) , 10-15 güzel chromis sürüsü ve 1 e 5 dişilik Anthias sürüsü, ve uygun wrasse türünden bulabilirsen 1 e 2 dişi şeklinde ve bir çift goby, bolca temizlik ekibi, karidesler, ve bir adet engineer goby süper durur. Eşin bayılır, hem çok hareketli hem rengarenk bir akvaryum olur. Sürüler oldukça dikkat çekici olur Spslerin arasında. Ben şu aralar maliyet krizi nedeni ile 5 chromiste kaldım. Zaten Spslerim küçük büyüyene kadar bir sürüyü tamamlarım :)

Küçük balık OUT, Tang IN :)

Küçük balık hiç sevmiyorum, Tang olacak olacaksa :) İyi PS alırsam Sohal, Powder Brown, Chelmon, Moorish Idol, Regal Angel vb. alacağım eski akvaryumdaki gibi kalabalık. Bu dandik PS de kalırsam 1 çift Bengai Cardinal sadece :-(

Hala arıyosanız elimde temiz garantisi devam eden kutusu tam içindeki köpüklerine kadar 250 is var Eser bey tankıma büyük geliyor almak istediğim bir ps var mercan dünyasında Uğur Küpeli beyde sizin düşündüğünüz fiyat nedir acaba? Sizle anlaşırsak onu alacağım. Kullanım süresi 6 7 ay gibi faturasına bakarım

Merhaba;

Evet hala arıyorum böyle bir PS. ÖM gönderiyorum size.

Konu görüntüleyen kullanıcılar