KralMurat
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Tayfun Murat İpek
Arkadaşlar resif akvaryumumda 1 aydan az bir süre günde yaklaşık 7-8 saat kullandığım ATI floresanlarımı ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Floresanlar 39W'lık, sıfırdan farksız, çok kısa bir süre kullanıp ardından tüm sistemi dağıtmak zorunda kaldığım için labmaları da kaldırmıştım, sistemi belki tekrar kurar kullanırım diye, artık uzun bir süre kurmayacağım kesinleştiği için birilerinin işine yarasın diye ilan açıyorum.
Elimde:
2 x Blue Plus
1 x Aquablue Spezial
1 x Pro Color
2 x Çift Çıkışlı (2 tane 39W floresanı çalıştırabilen) Elektronik Balast
bulunmakta. Hepsinin adet fiyatı 25 tl. Toplu alımda 125 tl. Artı olarak hepsini alana DIY alüminyumdan oldukca hafif ve iş gören tüm elektrik sistemi döşeli, floresanların duyları vs hepsi döşeli armatürü de hediye edeceğim.
Alıcı gelip Kadıköy-Göztepe Kampüsü civarından elden alabilir, veya itina ile paketlenip kargolanabilir. Toplu alımda ortak noktaya getirebilirim. Telefonum 0554 901 33 33. Lambaların şuan güncel fiyatları 55TL-ADET şeklinde, O yüzden fiyatları çok çok uygun, toplu alımda da indirimi var, pazarlık etmek için msj atmayınız
Elimde:
2 x Blue Plus
1 x Aquablue Spezial
1 x Pro Color
2 x Çift Çıkışlı (2 tane 39W floresanı çalıştırabilen) Elektronik Balast
bulunmakta. Hepsinin adet fiyatı 25 tl. Toplu alımda 125 tl. Artı olarak hepsini alana DIY alüminyumdan oldukca hafif ve iş gören tüm elektrik sistemi döşeli, floresanların duyları vs hepsi döşeli armatürü de hediye edeceğim.
Alıcı gelip Kadıköy-Göztepe Kampüsü civarından elden alabilir, veya itina ile paketlenip kargolanabilir. Toplu alımda ortak noktaya getirebilirim. Telefonum 0554 901 33 33. Lambaların şuan güncel fiyatları 55TL-ADET şeklinde, O yüzden fiyatları çok çok uygun, toplu alımda da indirimi var, pazarlık etmek için msj atmayınız