Keşfet

Atman 36 W Uv + Jager 300 W Isıtıcı

ercolog

Yeni Üye
Ad Soyad
ERCAN EROĞLU
Arkadaşlar Merhaba,

Kullanmadığım için elimde fazla olan Atman 36 W Uv (Motoruyla beraber) ile jager 300 w ısıtıcıyı satıyorum.

Atman 36W UV - 75 tl (Ürün kendi akvaryumumda 2 hafta aldığım kişide ise 6 ay kadar kullanılmıştır, herhangi bir sorunu yoktur.)

Jager 300W Isıtıcı - 35 tl (Ürün 1,5 ay kullanılmıştır tertemizdir.)

Goby türleri veya tang türleri ile takas olabilir, ayrıca zoa yada sps fraglarlada takas olabilir.

Arkadaşlar indirim yapıldı.

Kullanmadığım için elimde fazla olan Atman 36 W Uv (Motoruyla beraber) ile jager 300 w ısıtıcıyı satıyorum.

Atman 36W UV - 55 tl (Ürün kendi akvaryumumda 2 hafta aldığım kişide ise 6 ay kadar kullanılmıştır, herhangi bir sorunu yoktur.)

Jager 300W Isıtıcı - 30 tl (Ürün 1,5 ay kullanılmıştır tertemizdir.)

Goby türleri veya tang türleri ile takas olabilir, ayrıca zoa yada sps fraglarlada takas olabilir.

Arkadaşlar bir indirim daha yapıyorum.

Atman 36W UV - 45 tl (Ürün kendi akvaryumumda 2 hafta aldığım kişide ise 6 ay kadar kullanılmıştır, herhangi bir sorunu yoktur.)

Jager 300W Isıtıcı - 25 tl (Ürün 1,5 ay kullanılmıştır tertemizdir.)

Atman 36W UV // önce mesaj attığı için Cenk77 nickli Cihan Bey e rezerve edilmiştir.

Jager 300W Isıtıcı // satılmıştır.

Atman 36W UV - 45 TL Cihan Bey almaktan vazgeçtiği için ilan tekrar günceldir.

ATMAN 36W UV - 45 TL /// İLAN GÜNCELDİR.

GÜNCEL.

İndirim yapılmıştır 40 TL Güncel..

İndirim yapılmıştır güncel 35 tl

daha ne kadar satılmayacak acaba :)

Bu fiyata alıcı çıkmazsa ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye edilecektir, ama yinede kargo alıcı ödemelidir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÖM attım Ercan bey. Cihazı ben almak istiyorum.

uv satıldı mı acaba?

Satıldı malesef Cenk Bey.

Konu görüntüleyen kullanıcılar