Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 adet Jebao 3000 kafa motoru pervaneleri çırpıcı pervaneye çevrildi akvaryumdan aldığı suyu Sera 600 protein skimmere veriyor ordan sumpa sumptanda akvaryuma akıyor su, motorun birinin emiş ucu içinden süngerlerini çıkarttığım Eheim Pre Filtreye bağlı alt kısımdaki pislikleri çekiyor diğeri Jbl yüzey temizleyiciye bağlı yüzeydeki ve alt kısımdaki pislikleri çekiyor
2 adet Eheim Stream On 1800 akıntı motoru sumpun dibinde pislik birikmesini önlüyor
Rlss 6 i protein skimmer
Auto Aqua Smart Ato Micro Sato-110P otomatik su tamamlama
Aquarium Doser 7 li dozaj pompası
kendi yaptığım armatör arduino dokunmatik ekran gün similasyonlu
Eheim Jager 200 W ısıtıcı
kendi yaptığım soğutma sistemi
Necron Nergy jeneratör 24 V 55 A jel akü bağlı şarj ettiğinde otomatik kapanan akü şarj cihazı
Kolay gelsin. Teferruatli bir calisma yapiyorsun takip ediyorum.
Bir sorum olacak bu jbl yuzey temizleyicinin fonksiyonu calisma prensibi nedir motoru elektrik baglantisi goremedim su nasil nerede devirdaim oluyor aciklarmisin. Boyle birseye ihtiyacim var isimi gorecekse alacagim hemen. Tesekkurler.
Kolay gelsin. Teferruatli bir calisma yapiyorsun takip ediyorum.
Bir sorum olacak bu jbl yuzey temizleyicinin fonksiyonu calisma prensibi nedir motoru elektrik baglantisi goremedim su nasil nerede devirdaim oluyor aciklarmisin. Boyle birseye ihtiyacim var isimi gorecekse alacagim hemen. Tesekkurler.
Allah razı olsun akvaryumum tatlı su akvaryumu olduğu için kafa motorları ile suyu akvaryumdan çekip istersen sumpa istersen benim yaptığım gibi protein skimmere verebilirsin yalnız yaptığım sistemin başkasında olduğunu sanmıyorum kafa motorları akvaryumdan aldığı suyu çırpıp protein skimmere veriyor protein skimmerden sumpa akıyor sumpta akvaryumun biraz üstünde olduğu için akvaryuma akıyor hotumlarla yaptım sistemi çamaşır mak. su boşaltma hortumu, süpürge hortumu ve protein skimmerin hortumunu kullandım motorları ses olmasın diye balkona koydum motorlar durduğunda tekrar su devir daim olabilmesi için akvaryumun üst su seviyesinin biraz altında motorlar bu önemli yoksa akvaryumun üstünde olduğu zaman durduğunda hava yapacağı için su devir daim olmaz ilk kurulumundan sonra bir kere havasını alman yeterli oluyor
jbl yüzeydeki yağlanmayı ve pisliği topluyor çalışma sistemi basit alt kısmından ve yüzeyden suyu çekiyor istediğin gibi ayar yapabiliyorsun dilersen alt kısımdan daha fazla su çektiriyorsun dilersen yüzeyden takacağın kafa motoru ile, benim kullandığım kafa motoru jebao 3000 dc motor biri bu jbl yüzey temizleyiciye bağlı diğeri eheim pre filtreye bağlı iki adet motor kullanıyorum eheim filtrede alt kısımdaki pislikleri topluyor filtreler bu sitelerde var kesinlikle yüzey pırıl pırıl oluyor hiçbir pislik kalmıyor