Keşfet

Bakır Sarısı Zoa Frag

güncel

Son fraglar 3 adet

Tekin bey merhaba ne tür motorlarla ilgileniyosunuz acaba racing mi :)

Tekin bey merhaba ne tür motorlarla ilgileniyosunuz acaba racing mi :)
Yaşım racingi kaldırmaz :) Son Honda Shadow'um vardı. Aslında BMW 1200 GS hastasıyım, fırsatı yakaladığımda otoparkıma alacağım:)

İnş kazasız belasiz sürüşler :)

Malesef bende yok gecengün a2 sınavına girdim sınav süperdi ama bi racing almadım daha bakalım hayırlısı

Konuşmalara kulak misafiri oldum Tekin Bey yaşın önemi var mı ki makina için bende 2 yıldır motora biniyorum tam bir hastalıktır Sefer arkadaşımızında dediği gibi racing insanın yaşını gençleştirir :) ilk sene 1000RR kullandım ama makina büyük geldi geçen yaz ZX-6 aldım bir yaz onun ile geçti yaz sonu satmıştım ama kımıl kımılım gerçekten insanın içine işliyor. Gerçek bir tutkudur tabi ki önlemlerini almak gerekir motorun şakası olmaz bizlerde bir laf vardır en iyi motorcu torunu ile motora binebilendir.Bu arada Tekin Bey Shadow güzel bir makinadır, shoppercıların bir lafı geldi aklıma şimdi eninde sonuna herkes bir gün shoppercı olacak derler fakat bence herkes bir gün endurocu olacak baksanıza siz de shadowdan sonra 1200 GS düşünüyorsunuz ama bana sorarsanız enduro makinada 650 lik idealdir hem yakıt açısından mantıklıdır ayrıca BMW lerın modelleri sıfır alınırsa makbuldür diye biliyorum 2. elleri sorun çıkardımı altından kalkıımıyor parça bulmak ta sorunlu sizi bilgilendiriyim,

Kızımı özlüyorum bu arada bende :(

img5214v.jpg

Laf arasına girdiğim için tekrar tekrar özür fakat iş motor olunca dayanamadım .... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
kazasız belasız serkan arkadasım bızde ıcımızdekı korkuyu yensek alıcaz ama bakalım hayırlısı

kazasız belasız serkan arkadasım bızde ıcımızdekı korkuyu yensek alıcaz ama bakalım hayırlısı
İnşallah kazasız belasız teşekkür ederim. İnan bana korkunun ecele faydası yok eğer bu sevdaya gönül verdiysen, kurallar çerçevesinde başla derim güzel tutkudur hele hele gezi veya festival zamanları muhteşem geçer ben ilk motorumu aldığımda kullanmasını hiç bilmiyordum inat ve tutku paralel gidince zevkine varamaz ve vazgeçemezsin.

en yakın zamanda inşallah bir motor sahibi olursun ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saolasın serkan arkadasım bakalım hayırlısı neyse o olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar