Herkese iyi günler,akvarumumu kuralı 1 ay oldu ancak herhangi bir diatom başlangıç işareti göremedim.Malzemeler:
PS:Bubble Magus Hero 7(curve 7 ile aynı)
Dalga Motoru=Hsbao EW-28
Kafa Motoru:Eheim Compact ON 3000
Kum: Reeflowers Beyaz Kum
Bakteri Kültürürodac bacteria culture
Ölü kaya kullandım
Işıklandırma 6 tane t5 kullanıyorum 5 tanesi giesemann ,1 i ATI (2 si beyaz ışık) beyaz olanlar 5 saat geri kalan 4 ü ise 8-9 saat yanıyor
Akvaryum Ölçüsü:80x60x50(su seviyesi 45 te)
216 litre akvaryum
Sorun ise 1 aydır diatom ile ilgili bir şey görmedim,başka bir bakteri markaso olan prodibio startup gibi daha kaliteli bakteri girmeli myim veya reeflowers bacteria feeder mı girmeliyim yoksa sadece beklemeli miyim ikilemde kaldım. sizce ne yapmalıyım?? birde son olarak bakteri girişini ilk başta 30ml kullandım kayalrı girdikten sonra 10ml daha ekledim herhangi bir hareketlilik göremeyince 10ml daha eekledim
Ekli dosyayı görüntüle 59931
PS:Bubble Magus Hero 7(curve 7 ile aynı)
Dalga Motoru=Hsbao EW-28
Kafa Motoru:Eheim Compact ON 3000
Kum: Reeflowers Beyaz Kum
Bakteri Kültürürodac bacteria culture
Ölü kaya kullandım
Işıklandırma 6 tane t5 kullanıyorum 5 tanesi giesemann ,1 i ATI (2 si beyaz ışık) beyaz olanlar 5 saat geri kalan 4 ü ise 8-9 saat yanıyor
Akvaryum Ölçüsü:80x60x50(su seviyesi 45 te)
216 litre akvaryum
Sorun ise 1 aydır diatom ile ilgili bir şey görmedim,başka bir bakteri markaso olan prodibio startup gibi daha kaliteli bakteri girmeli myim veya reeflowers bacteria feeder mı girmeliyim yoksa sadece beklemeli miyim ikilemde kaldım. sizce ne yapmalıyım?? birde son olarak bakteri girişini ilk başta 30ml kullandım kayalrı girdikten sonra 10ml daha ekledim herhangi bir hareketlilik göremeyince 10ml daha eekledim
Ekli dosyayı görüntüle 59931