Keşfet

Balık Araniyor

SEFER

Yeni Üye
Ad Soyad
SEFER BENLİ
Merhaba reef uyumlu 10 15 cm arası balıklar araniyor oturmuş olması şartıyla 10 adet felan alınacak bir kaç parçada mercan lazım eger akvaryumunu bozan arkadaşlar varsa hepsini bir kişiden almayı düşünüyorum istanbula gelip alabilirim ilgilenenlere teşekkür ederim.

Hüseyin hayırdır tankmı kurdun.. :rolleyes:

Abi bir tanıdımın akvaryumu için lazım kendisi ilgilenemiyor evet arkadaşlar yokmu canlı toplu olarak alınacak tel nom 0542 338 65 98 sefer...

NASO TANG Temmuz 2008den beri bende 18 cm tankima buyuk geldigi icin tankin yeterli buyuklukte ise gorusebiliriz...

KK

- 1 panter orfoz XL - 100 tl

- 1 blue tang XXL ? 140 tl

- 2 x Unicorn tang XL ? 2 x 100 tl

- 1 brown tang M ? 80 tl

- 1 coral beauty L ? 120 tl

baliklar goztepe/istanbul teslimi.

Arkadaşlar yeniliyorum reef uyumlu 10 15 cm arası balıklar ve yanında mercanlar alacagım bakımı kolay yumusak mercanlar elden teslım almak istiyorum balıkların oturmus olması lazım bir kişiden bir balık bir kişiden bir mercan almak istemıyorum trakyadan gelıp alıcam cunku hepsini bir kişiden almak istiyorum yokmu akvaryumunu dagıtanlar arkadaşlar arayın görüşelim 0542 338 65 98 sefer .

Hadi arkadaşlar yokmuuuuuuu.

Hadiiiiiiii arkadaşlar yokmu canlılarını satacak arkadaş 10 15 cm arası reeff uyumlu balıklar ve bi kaç mercan alınacaktir duyrulur 0542 338 65 98 sefer

Konu görüntüleyen kullanıcılar