Keşfet

Balık ,mercan Ve Canlıkaya

okaraca

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
blue tang 1 adet 100 tl m boy

chromis 2 adet 40 tl s boy

domino damsel 30 tl m-l boy 1 adet

palyaço 30 tl 1adet s boy

sarı lacivert damsel 25 tl 1 adet

balıkların hepsi kuru yem yerler sağlık sorunları yoktur.

anemon beyaz mor uçlu iki yumruk büyüklüğünde 150 tl

torch coral 7 kafalı 150 tl

trompet 3 kafalı 35 tl

rıcordia filorida kayasında 4 adet 1 tanesi bölünmüş diğeri bölünüyor 120 tl(yeşil-mavi turuncu)

mushroom anemon gibi kolları var içi yeşil kayaları sarıyorlar halı gibi.1 adet kafa 15 tl 11 kafa var çoğalmaya devam ediyor kayalarla beraber alınırsa 250 tl bütün canlı kayalarıda vereceğim.sistem 2,5 yıllıkdır.6 aydır ps çalıştırmıyorum belkide daha fazla oturmuş bir tank.

canlılar altunizade metrobüsten elden teslim canlı kayalar akvaryumdan evden teslim.fiyatlar sondur indirim teklif etmeyelim.

tel:0555 647 80 20

babaeskiden cüneyt almak isiyorum 05388131249

yer neresi acaba

blue tang 80 tl

diğer balıklar adet 20 tl acil satmam gerek

torch la anemon adet 100 tl

canlı kayaların hepsi 150 tl üzerindeki mushrum ve poliplerle beraber.

ricordealar 120 tl komplem

trompet 30 tl

canlı kum kayaları alan arkadaşa hediyemdir.

selam mushroom anemon gibi kolları var içi yeşil kayaları sarıyorlar halı gibi.1 adet kafa 15 t bluetang 80 ve trompetcoralı ancak bayramda alabılırım tmam dersenız ben catalcada oturuyorum uzak o yuzden ıyı gunler

selam mushroom anemon gibi kolları var içi yeşil kayaları sarıyorlar halı gibi.1 adet kafa 15 tl bluetang almak ısterım ama bayramda alabılırım ayırırsanız yerım uzak catalcada oturuyorum ıyı gunlerve tompet coral

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel canlılar sarı lacivert damsel domino damsel percula 2 adet cromis adet fiyatı 20 tl

canlı kaya ve mushrom mushrom kafa fiyatı 15 tl canlı kayaların üzerini sarmış vaziyette canlı kayalarla beraber mushromlar alınırsa hepsi 150 tl

11 kafa var. bu hafta izinliyim musaitim acil kapamam lazım akvaryumu cumaya kadar ilan kalacak satılmayanlar arkadaşın akvaryuma gidecek.

demsil lar ve canlı kayalar ve üzerindeki 11 kafa mantar kaldı hepsi hepsi 100 tl yarın öğlene kadar.

ilan kapatılabilir satış tamamlandı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar