Keşfet

Balıklar Arıyorum....

virago74

Yeni Üye
Ad Soyad
Aydın Dengider
Selamlar arkadaşlar,elinde olupda , değişiklik yapmak istediği için satmak isteyen bursa ve izmir li arkadaşların balık tekliflerini özel mesaj yoluyla rica ediyorum.

svg...

Yımırtlıyan palyaço çifti vardı ama istanbuldan istemediğine göre olmaz :D

Aaaaa şimdi iş değişir,eğer yımırtlayan paylançoooo var ise,bağdat danda olsa isterim :D

Not : Ya onur senden kurtuluş yokmu bana forum platformlarında :D

Bursa'dan, İzmir'den, Bağdat'tan bile istemişsin ama Eskişehir'den istememişsin, Tüh :) :) Porsuk nehrine bırakayım bari benim çifti :) :)

Gönder gelsin tolgacım :D

Güncel.

Abi sohal var istermisin :)

Sağolasın devrimim :) Ama sohal benim gariban tankıma 2 beden büyük gelir :D Ama 350 lt de, 1 blue tang ile sorun olmaz dersen,genede hayır diyemem valla,sevdiğim bir tür çünkü.

Ustam olarak değerli görüşünü bekliyorum devrim abi :D

sevgiler....

bır adet purple tang,bır adet saılfın tang var,bır de maroonclown hepsi cok saglıklı.

Forumumuz sayesinde, delfin nickli yönder bey'den 2 tane çok sağlıklı eş true percula ve anemon aldım :)

Aramaya devam,tekliflerinizi özel'den rica ediyorum.

svg...

Güncel...

Güncel...

Güncel...

kuluçkahane mi kuruyosun aydın? Sen bu alemde bi çığır açacan şeyhim ama sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yok be devrimcim, kendi çapımda takılıyorum işte :D Maksat vakit geçirmek olsun :D Evli adam, nasıl vakit geçirir başka :D

svg...

Ephinephelus aeneus ( lahos ) benim tank'a 5 beden büyük gelir devrim :D

Ama lahos buğulama güzel olur,buğulama yapmak için dondurup gönderebilirsin :wub:

svg...

Şu boyda bişey olabilir mesela bana,biliyorsun iştahım fena değildir :D

lahoz4se5.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar