Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar akvaryumdan balık atlıyor ne yapabilirim acil yardım edin akvaryumun üstüne kapattığınız bir şey varsa resimli olarak gösterirseniz sevinirim akvaryum 1 metrelik 300 litre
Dış cepe montolomada kullanilan siva tutsun diye plastik file var ondan çekebilrsin boydan boya .kayitlarin oralarada montlarda fln kullanilan cırtlar varya terziden yada tuhafiyeden onlardan al yapistir cam ile fileye oylede tutturmus olursun
hayırlı cumalar.en güzeli kenarlarda 1 cm kalıcak şekilde cam kestirip koymak.hem buharlaşmayı hemde ışılandırmayı engellemezsiniz.belli bir süre sonra atlamaktan vazgeçerler ben 2 ay kullandım.1 yıldır da üzeri açık.
Bence balıkların sudan atlamasına sebep olan neyse önce onu araştırın siz üzerini kapatsanızda canlılar kendilerine zarar verecekler siz asıl suçluyu bulun...
Bence balıkların sudan atlamasına sebep olan neyse önce onu araştırın siz üzerini kapatsanızda canlılar kendilerine zarar verecekler siz asıl suçluyu bulun...
benimde çok balığım bu şekilde atladı, fakat bunun temel sebebi zaten bunların doğasından kaynaklanmakta. Zaten kendi yaşam alanlarında da , goby, blenny kayalıklardaki su birikintileri arasında atlayarak geçiş yapmaktadırlar. İçgüdüsel olarak gelişmiş bir şey olduğu için engellemek zor gözüküyor. Bende cam kestirerek çözüm bulmaya çalıştım. Azcık kalacak boşluktan bile atlayan oldu ne yazık ki
benimde çok balığım bu şekilde atladı, fakat bunun temel sebebi zaten bunların doğasından kaynaklanmakta. Zaten kendi yaşam alanlarında da , goby, blenny kayalıklardaki su birikintileri arasında atlayarak geçiş yapmaktadırlar. İçgüdüsel olarak gelişmiş bir şey olduğu için engellemek zor gözüküyor. Bende cam kestirerek çözüm bulmaya çalıştım. Azcık kalacak boşluktan bile atlayan oldu ne yazık ki
13 yıl boyunca tankım oldu ve 1 defa balığım atlamadı goby blenny türü canlılardanda oldukça fazla mevcuttu tankımda sizin tankta kayalarmı çok fazla ki geçiş yapmaya çalışırken rekorlar kırıyor bu canlılar