Senin tankta kavga problemi vardi o cozulduyse baris geldiyse (birbirlerinden urkme daha kotudur cozumu yok) sadece sizden urkuyorlarsa;
Sorunu yemlemeyle cozebilirsin. Yem verirken yem kutusunu gostereceksin. İconden yem cikardigini gorecekler. Ozellikle ilk baslarda sari renkli kutular cok etkili oluyor.
Tanka yaklas tek basinayken odanin ve tankin isiklari bir suredir acik olmasi sart. Yem kutusunu salla akvaryumun degisik yerlerine goster yem oldugunu anlasinlar. Kucucuk uc bes parca yem ver yarim metreye koydugun sandaliyeye otur. Fazla kipirdama. Bir kac saniyede biter zaten yine ver ama verirken suyu sapirdat. Parmaklarin azicik girsin icine. Sapirdamadan sonra da yem geldigini bilsinler. Tekrar otur. Bu arada sari kutiyu surekli gorsunler yemi onun icinden cikarttigini gorsunler. Camdan ustte degilde yaninda cikar yani yemleri kutudan. Yem verme isini boyle oyunla uzun sureye yay. Sabret. Birazcik ta yem konusunda simart. Sana guvensinler. Bir kac haftaya yoluna girecek hersey muhtemelen.
Yav ustad bunlar balik beyinli deme
şu anda beni esimden bile ayirabiliyorlar. Ben yem verirken suyun disina sicriyacaklar neredeyse. Esim geline umursama yok
ben cama yaklasinca opucuk verecek kadar dibime giriyorlar. Yem icin tabi. Ama artik guveniyorlar da. Tankin etrafinda gezerken hemen 3 bi tarafinda yanima geliyorlar. Whatsapptan video bile atabilirim bi ara
Oldukca buyuk bi tankim vardi eskiden. Sari bir yem kutusunu tankin cevresinde gezdirerek baliklara topluca vals yatirirdim. Guzel bir goruntu olurdu. 15 balik birden yem kutusunun hizasinda tek suru halinde yuzerdi.
Bir sure sonra elden yem yer yazili ilanlardakilere ozenmene gerek bile kalmaz