Keşfet

Banggai Cardinal Arıyorum

KRMTRN

Yeni Üye
Ad Soyad
kerim turan
Banggai Cardinal arıyorum

diğer cardinal türleride olabilir en az 5-6 adet almak istiyoru

merhaba ben daha geçen hafta 4 adet öldürdüm. bangailerin çok zor beslendiğini biliyorsunuz değil mi.

forumda satılık pajamalar var bilginiz olsun.

Saygılar...

merhaba ben daha geçen hafta 4 adet öldürdüm. bangailerin çok zor beslendiğini biliyorsunuz değil mi.forumda satılık pajamalar var bilginiz olsun.

Saygılar...
evet yem alma konusunda baya sorunlu balıklar ama kendim artemiya yetiştiriyorum ve su piresi adı verilen canlılardan da temin ediyorum... 1 ay önceye kadar elimde 6 adet cardinal vardı lakin su değerinde bir hatam sonucu telef oldular:(

1 adat pajama var elimde

kuru yem yiyor 25 den verebilirim elden teslim alman koşuluyla

evet yem alma konusunda baya sorunlu balıklar ama kendim artemiya yetiştiriyorum ve su piresi adı verilen canlılardan da temin ediyorum... 1 ay önceye kadar elimde 6 adet cardinal vardı lakin su değerinde bir hatam sonucu telef oldular:(
selam bende 1 adet var yaklasık 5-6 aydır sorunsuz bakıyorum ve karedes parcalarını elimden alıyor :) farklı canlıları beslemek istediğimden takas yada 50tl fiyata verebilirim isterseniz

selam bende 1 adet var yaklasık 5-6 aydır sorunsuz bakıyorum ve karedes parcalarını elimden alıyor :) farklı canlıları beslemek istediğimden takas yada 50tl fiyata verebilirim isterseniz
farklı canlı olarak elimde yellow wahtman goby ve alg yiyici goby var ama inanın 50 ytl çok :)

farklı canlı olarak elimde yellow wahtman goby ve alg yiyici goby var ama inanın 50 ytl çok :)
selam evet dediğiniz gibi yellow watchman goby ve alg eater için 50tl çok :) ben 5-6 ay önce aldığım fiyattan veriyorum bize sunulan cardinaller arasında bangaii cardinalin yem alma sorunu daha fazla olduğundan elden yem alan(karedes) ve erişkin boya ulaşmış bir canlı üzerine fark ekleyip satmalıydım demekki :) canlının resmi ekte

Konu görüntüleyen kullanıcılar