Keşfet

Basıcı Motor Aranıyor

shulgin

Yeni Üye
Ad Soyad
Haluk ÖZMEN
new jet 4500 aranıyor.

haluk bey 4500 aarıyorsunuz 5000 i neden sattınız hemen hemen aynı debidedir bunlar siz 3000 bakacaktınız ama acaba 3000 yetmez diye tavsiye mi aldınız.Dün telescop akvaryumda gördüm newjet 3000 aqua bee den biraz küçük.ama ellerinde 4500 yoktu istenirse getirirler ama zaman uzar.bende bir malzeme arıyordum o sebepten uğradım oraya ellerinde yoktu 2 yere telefon ettiler buldular fakat alacağım ürün 50 tl idi bana verdikleri fiyat 170 tl oldu bende açık açık söyledim nette siparişle 50 tl ye alabiliyorum ama kendi elimle görerek almak istediğim için buraya geeldi yoksa bu fiatın 3/1 ine kargoluyorlar dedim yapacak birşey yok biz merkezinden bu fiyata ancak alacaz dediler.çıktım bende web den ilk kez kargo istedim.(newjet 3000 üzerine 250 tl yazmışlar ama bana direk 200 e veririz dediler.belki pazarlıkta yapılsa daha ucuza alınabilir.)

Erkan Bey 50 tly nerde buldugunuzu belirtirseniz bizlerde temin edelim :)

Haluk Bey burdan niye almıyorsunuz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osman bey yanlış anladınız benim ihtiyacım olan başka bir malzemeydi 50 tl.teleskop 170 tl fiyat verdi ama newjet için 250 yazmasına rağmen pazarlık yapmadan 200 tl ye veririm dedi.

haluk bey 4500 aarıyorsunuz 5000 i neden sattınız hemen hemen aynı debidedir bunlar siz 3000 bakacaktınız ama acaba 3000 yetmez diye tavsiye mi aldınız.Dün telescop akvaryumda gördüm newjet 3000 aqua bee den biraz küçük.ama ellerinde 4500 yoktu istenirse getirirler ama zaman uzar.bende bir malzeme arıyordum o sebepten uğradım oraya ellerinde yoktu 2 yere telefon ettiler buldular fakat alacağım ürün 50 tl idi bana verdikleri fiyat 170 tl oldu bende açık açık söyledim nette siparişle 50 tl ye alabiliyorum ama kendi elimle görerek almak istediğim için buraya geeldi yoksa bu fiatın 3/1 ine kargoluyorlar dedim yapacak birşey yok biz merkezinden bu fiyata ancak alacaz dediler.çıktım bende web den ilk kez kargo istedim.(newjet 3000 üzerine 250 tl yazmışlar ama bana direk 200 e veririz dediler.belki pazarlıkta yapılsa daha ucuza alınabilir.)
Aslında dediğiniz gibi bir kaç kişiye sordum 3000 yetmeyebilir dediler. O yüzden 4500 bulmaya çalışayım dedim. Sıfırı çok pahalı olduğu için kullanılmış arıyordum. Ama sorunumu çözdüm aquabee 2001 aldım. Eğer yetmezse ileride bir tane daha takabilirim diye düşünüyorum.

Bu arada new jet 3000 pasifikte 130 ytl civarı bir şey gözüküyor. Size 200 milyon fazla fiyat vermişler. İlginize teşekkür ederim.

İlan kapanabilir teşekkür ederim.

Tekrar güncel

80*60*60 tank ım var aquabee 2000 vardı onun yerine newjet3000 aldım 2.gün önce pasifikten 180tl zam gelmiş. gerçekten çok fark var iyi makina yalnız ses olayı aquabee ile aynı sanırım

Konu görüntüleyen kullanıcılar