Keşfet

Başlamadan Biten Denizden Temiz Malzemeler

Doktooor

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
Satılan malzemeler:
Mobilyalı akvaryum: 120 TL
54 x1W Led Armatür: 150 TL
Aqua Macro 150 PS: 100 TL
Jeneca Kafa motoru: 75 TL
İçten sumplı akvaryum + Kum + 10 kg kaya alana verilecektir: 150 TL
Henüz 1 hafta önce kurduğum akvaryumu projeden vazgeçtiğim için satıyorum. Cam ölçüleri 45 * 40 * 50 Cm dir. Mobilya yüksekliği 80 Cm. Taşırma sistemini kendim yaptım. Üst 80 litre, sump 20 litre olmak üzere tam 100 litre su alıyor. Akvaryum şuan temizlenmş bir şekilde boş duruyor. Sump ın pompalayan borusunu çıkarttım.
1sgzmc.jpg

6okjyh.jpg

2enawkj.jpg

w9z9c6.jpg

54 x 1w Power led armatür.. Ledler alüminyum kompozit üzerine sıralanmıştır. Isınma gibi bir sorunu yok. + suda kırılma efekti veriyor. Hiç kullanmadım, tertemiz armatür..
27 x 1w Power - Beyaz
27 x 1w Power - Aktinik Blue
Ledler 18li olmak üzere 3 ayrı balantsa bağlıdır. 1i sadece mavi, 1i adece beyaz, 1i 9mavi 9 beyaz karışık yanmaktadır. Kullanışlı bi ürün ortaya çıktı. Ben kullanamadım ama alan arkadaş hayrını görsün.
vhew5w.jpg

23htwzn.jpg

Zamanında sıfır aldığım ps yi çok az kullandım. Sorunsuz ve Eksiksizdir. Sadece kutusu yok. 
69nh3b.jpg

1ow2op.jpg

Kafa motoru sessiz ve sorunsuz çalışıyor. Saatte 4000 litre su debisi. Aparatlarıda mevcut.
1z5mau0.jpg

Duvara da bir akvaryum kurmak istemiştim ama ondanda vazgeçtim. Sadece Su, Kum, Kaya koyup bir iki gün çalıştırdım. Ama çalışırken resmini çekmek aklıma gelmemiş. Suyunu boşaltıp temizlemeden önde bir iki fotoğraf çektim. Yer darlığı çekenler için güzel bi akvaryum. Sump bölümünü stickerla kaplıyorsunuz hiçbirşey gözükmüyor. Rahat rahat protein skimmer kafa motoru ve ısıtıcıyı alıyor.
2bcgpk.jpg

20r61qx.jpg

358pbwl.jpg

wortech satılık mı?

Wortech i daha cumartesi günü sattım Ümit bey.

tank güzelmiş istanbul olsaydı alırdım

Şuan sadece Led Armatür, kafa motoru ve yandan sump lı akvaryum kaldı.
Armatürü 130 a düşürdüm.
Kafa motoru 75.
Sumplı akvaryum 90 liradır. Fiyatlar güncellenmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar