Keşfet

Beceremedim 500 Tl Ye Satıyorum Bu Fiyatada Pazarlık Edilmez Galiba

ulas

Yeni Üye
Ad Soyad
ulaş
selam arkadalar akvaryum bana cok buyuk geldı ılk kurulumda bu kadar buyuk bı kavaryumla basa cıkabılecegımı sandım beceremedım bı dıatom surecını bıle baslatamadım  akvaryumun olculerı 130 * 45* 60 durso sıstemlı paslanmaz celık sehbası mobılya gıydırılmıs daha bır ay once su koyuldu dolu duruyo 500 tl ye tum malzemelerıyle verıcem 0541 490 02 90 gun ıcınde mesaj cekersenız donus yaparım her zaman musaıt olamıyorum

aquamacro 8000 ps var boyunun nano tanklar ıcın olan bı pssı var ıkı resun ıkı seıo dalga motru var dalga motorlorı daha hıc suya gırmedı yaklasık 15 lg tuz var 4*39 t5 var cam temizleme mıknatısı var 35kg kum var ıcındekı kayalar forumdan nebı abının hedıyesıydı ona tekrar sorarım lazım degılse onlarıda alıcak arkadasa verebılırım ekstra at 107 kafa motoru ve suan suyu cevıren bı kafa motoruda var hepsini vericem eksta bıde t5 akrlık mavi t5 florasan 

http://www.resifbolgesi.com/forum/uploads/monthly_02_2014/post-13775-0-71296300-1391412936_thumb.jpg   

Slm. Böyle bi akvaryumu dağıtmak çok zor olmalı gereken neyse gelir yardımcı oluruz aslında takıldığınız herne varsa saygılar..

ahh ulaşcım ahhh
ahh engin abi ahh

ugrasıcak ne yeterli zamanın ne yeterli naktim var bu ara cıksın elimden benim için hayal kırıklıgından ıbaret sadece bu akvaryum zaten alan olmazssa guzel bı cekıc yardımıyla ortadan kaldırıcam :D o derece yani

Slm. Böyle bi akvaryumu dağıtmak çok zor olmalı gereken neyse gelir yardımcı oluruz aslında takıldığınız herne varsa saygılar..
tesekkur ederim iyi nyetiniz için olmadıkca heves kactı sımdı zamanımda yok zaten ugrasmak ıcın onumuzdeki yaz bası ınsallah tekrar denerim 

ne kırcan kardeşim ögrenci kimlik kartlı arkadaşlara hediye et hic olmadı

kısmet abi bakalım bi kac arkadas aradı galiba vericez birine 

Ögrenci olunca noluyoki ben anladım. Çocuk dolmuşa biniyo, şurdan bi öğrenci diyo üstünde lacoste, elinde iphone 5.. Dolmuşcu olsam sağa çeker döverim

canlı kummu acaba ?birde yeriniz neresi 

Alvaryum satılmıstır ilan kapatılabilir

Alvaryum satılmıstır ilan kapatılabilir

Konu görüntüleyen kullanıcılar