Keşfet

Bedelsiz Akvaryum

mustafa

Yeni Üye
Ad Soyad
mustafa zafer
hobiye keyifle atılacak arkadaşa hediye.

aquamedic marka percula 120 model.122 x 66,5 x 66 cm boyutlarında,filitrasyon sistemi arkasında,mobilyalı akvaryum.

ben sps ve lps dahil,yüklü bir sisteme bakabildim,ama özellikle balık akvaryumu olarak çok uygun.sump bölümü arkasında.

Hocam akvaryumunuza talibim...

[SIZE=14pt] [/SIZE]İstanbulda nerdesiniz?Tamamen akvaryumu iptal mi ediyosunuz yoksa başka bi tanka mı geçtiniz?

Bu başlık sabaha karışmazsa bende ne olayım. :D

Davranışınızdan dolayı tebrik ederim. Hiç akvaryumu olmayan ve durumu büyük akvaryum yapmaya elvermeyen birine vermenizi öneririm.

Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:
sitenin uye sayisi bir anda tavan yapacak, yakindir :D

akvaryumu olana değilde olmayana giderse daha makbule geçer :) )

Şaka gibi =) Ben size bir üye tavsiye edeyim karşıda oturan bir öğrenci. Nicki İllogical..

Tebrikler Mustafa Bey.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Ben içindekileride istiyorum
default_tongue%20(1).gif
:D Böle çok isteyen olur başka bi çözüm bulmak lazım çekiliş falan artık ne biliyim :)

Çok sempatik bir davranış tebrik ederim. Gerçekten hobiye tutkuyla bağlı,akvaryum sahibi olmak isteyip de o veya bu sebepten edinemeyen bir aquariste nasip olmasını temenni ediyorum.

arkadaşlar,akvaryumu kıymetini bilecek,ve hobide keyifle yol alacak bir arkadaşımıza verdim.ilgilenen ve pozitif yaklaşım sergileyen herkese tek tek teşekkürler.inanın elimde bir kaç tane daha olsa hediye etmek istediğim,gerçekten güzel işler yapacak arkadaşlar var.onlarında umarım şevki kırılmaz,ben daha büyük bir akvaryum yapma şansı elde ettim,umarım ilerde 2 ton bir akvaryum yapmaya fırsatım olurda şimdikinide aynı şekilde hediye etmek kısmet olur.

tebrikler....

[SIZE=14pt] [/SIZE]Umarım alan kişi için hayırlı olur :)

:) Sizi bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ederim. Akvaryum işi gönül işidir sözünü birebir uyguladınız.

Bu akvaryuma bende talibim. Dün bir Akvaryum alıyordum, ufak birşey satıcıya yalvar yakar indirim yapmadı kimbilir belki de bu kısmeymiş bana

Mustafa Bey, davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim..

tüm kalbimle talibim nezaman isterseniz alırım

arkadaşlar ilan tarihine dikkat çekerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar