Keşfet

Besleme tavsiyesi

velioglumehmet

Yeni Üye
Ad Soyad
mehmet velioğlu
Yeni hobiciyim, yellow, blue, naso, palyaco ve damselim var,  Baliklarima yem ve nori yosunu haricinde ne verebilirim, nasil takviye yaparim? Tavsiyelerinizi bekliyorum, ara ara sarimsak ezip yemle karistir, donmus yem ver, kalamar ve karides ver diyen var, sakin verme nitrat yükselir diyen var, sadece kuru yem ve yosun ver, baskasina gerek yok, diyen var, nedersiniz, neler önerirsiniz, şimdiden Tesekkurler

Güncel

Çeşit kullanarak sabah akşam günlük karisik diyet uygulamak faydalidir...

new life spectrum ~ tropikal ~ sera ~ tetra ~ organix vb gibi marlalar marine akvaryumuna kullanilanlari piyasada mevcut ben en iyisinin hikari marine yemi olduğunu soyleyebilirim haftada 1 kere sarimsakli 1 kere ispanakli 1 kerede nori yosunu vermeni kesinlikle öneririm ayrica bagzi suda çözülen yemler mercan ve anemon gibi canlilarinda besin kaynagi oluyor yani karides ve dondurulmuş yem vermenize bence gerek yok onun yerine canli yukune göre (süt, coral food plankton vb) takviye besin uygulayabilirsin ispanak ve sarimsakli yem duzenli verildiginde paraziti önlediği gibi canlılığı ve dogurganligida artiriyor her yemin dozu ne kadar az ve farkli tutulursa o kadar saglikli canlilar olduguna inananlardanim bu arada gunde 3 defa yem veriyorum ve 1 gun aç birakmak yerine gunde sadece 1 defa olmak şartıyla nori~sarimsakli veya ispanakli yem diyetini uyguluyorum uzun zamandir sorun yasamadim saygılar 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar