B bjk3483 Yeni Üye Katılım 3 May 2016 Mesajlar 146 Tepkime puanı 5 Puanları 0 Ad Soyad güray 10 May 2018 #2 Arkadaşlar iyi günler. Akvaryum camında ve sumpta durgun su yüzeyinde oluşan beyaz sümüğümsü tabaka neden kaynaklanır? Haftalık su değişimleri yapıyorum ro su kullanıyorum.Red sea pro tuz var sistemde.
Arkadaşlar iyi günler. Akvaryum camında ve sumpta durgun su yüzeyinde oluşan beyaz sümüğümsü tabaka neden kaynaklanır? Haftalık su değişimleri yapıyorum ro su kullanıyorum.Red sea pro tuz var sistemde.
Y yoshii Paylaşımcı Üye Katılım 19 Kas 2013 Mesajlar 789 Tepkime puanı 545 Puanları 93 Yaş 47 Ad Soyad hakan 10 May 2018 #3 bjk3483' Alıntı: Arkadaşlar iyi günler. Akvaryum camında ve sumpta durgun su yüzeyinde oluşan beyaz sümüğümsü tabaka neden kaynaklanır? Haftalık su değişimleri yapıyorum ro su kullanıyorum.Red sea pro tuz var sistemde. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar tank kurulumu yenidir bakteri kolonileşmesi vardır iç ve yüzey sirkülasyonu azdır
bjk3483' Alıntı: Arkadaşlar iyi günler. Akvaryum camında ve sumpta durgun su yüzeyinde oluşan beyaz sümüğümsü tabaka neden kaynaklanır? Haftalık su değişimleri yapıyorum ro su kullanıyorum.Red sea pro tuz var sistemde. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar tank kurulumu yenidir bakteri kolonileşmesi vardır iç ve yüzey sirkülasyonu azdır