Keşfet

Bicolor goby

zorvolkan

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba dun itibari ile 2 adet palyaco be 1 tabede bicolor goby ekledim. Palyaçolar keyfi yerinde dolaniyor yem bile yediler. Ama goby yi dun ekledigimden beri hic gormedim. Buyuk ihtimal kayalara saklaniyor ama arada da olsa o sevimli surati hic goremeyecekmiyiz ?

Bicolor blenny muhtemelen balığınız, genelde saklanır ama çok utangaç değildir yem zamanı çıkar, çok gezmese de etrafı kolaçan eder, arada diğer balıklara sataşır eğlenceli balıktır. henüz adaptasyon sürecindedir o yüzden utangaç olabilir

O zaman biraz daha sabredip bekleyelim. İnsallah alisirda ara sira görürüz ? Tesekkurler dostum

Birebir aynı durumu yaşadım. İlk gün acaba öldü mü diye akvaryumun etrafında dört döndüm. Sonraki gün bir çıktı pir çıktı. Bir daha çok çok nadir saklandı. İnanılmaz bir balık. Adam gibi bir suratı var tuhaf oluyor insan.

Birebir aynı durumu yaşadım. İlk gün acaba öldü mü diye akvaryumun etrafında dört döndüm. Sonraki gün bir çıktı pir çıktı. Bir daha çok çok nadir saklandı. İnanılmaz bir balık. Adam gibi bir suratı var tuhaf oluyor insan.
kesinlikle çok güzeller çok sevimliler, dünden beri arıyorum hiç bir yerde göremedim. inşallah en kısa zamanda cıkar ortaya

Arkadaslar merhaba dun itibari ile 2 adet palyaco be 1 tabede bicolor goby ekledim. Palyaçolar keyfi yerinde dolaniyor yem bile yediler. Ama goby yi dun ekledigimden beri hic gormedim. Buyuk ihtimal kayalara saklaniyor ama arada da olsa o sevimli surati hic goremeyecekmiyiz [emoji2]
Bicolor delikli kayalarınız varsa içine girer ve gerekmedikçe çıkmaz .Yemleme sırasında yada yer değiştirmek için çıkar şirin bir balıktır

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef dün aldığım bilgi ile canlıyı kaybetmişiz. :(

maalesef bende kaybettim canlıyı dostlar :(

Konu görüntüleyen kullanıcılar