Keşfet

Bir El Atarsanız Çok Memnun Olurum

Aliceylann

Yeni Üye
Herkese iyi hobiler öncelikle. Daha önce tuzlu su akvaryumu deneyimim olmadı şuan yeni tank kurmaya niyetlendim ve istediğim öncelikle palyaço ve bir kaç mercan besleyip büyütmek. Tabiki makul fiyatlara. Eğer kurmama yardımcı olursanız çok memnun olurum. İstanbul/Üsküdardayım

+1

Yardimci olunur tabi oncelikle bu ise akv ve ekipmanlarla baslaman lazim oncelikle guzelce bir arastirmani isterim birazcik osekil tecrube edinirsin neyi nasi yapman konusunda tuzlu suda sinir yok birazda maddi guce baglidir 

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız bunu almaya niyetlendim araştırma yapmadan ama yeni başlangıç için. Bide söylediğinize katılıyorum yaşayarak tecrübe etmek istiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 59113

Yardimci olunur tabi oncelikle bu ise akv ve ekipmanlarla baslaman lazim oncelikle guzelce bir arastirmani isterim birazcik osekil tecrube edinirsin neyi nasi yapman konusunda tuzlu suda sinir yok birazda maddi guce baglidir 
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız bunu almaya niyetlendim araştırma yapmadan ama yeni başlangıç için. Bide söylediğinize katılıyorum yaşayarak tecrübe etmek istiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 59114

Aydınlatma içinde mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayaların durumu önemli
Eğer Fiji ise aydınlatma da var ise
30 litre bir akvaryum işin normal fiyat.
Tuzu daha iyi bir marka olabilirdi
Ama oda kısmet. Şimdi sen almaya kalksan tek tek sıfır o fiyata alamazsın da. İşte ikinci el elde kalanlar vs. Normal fiyat. Sana tavsiyem
İlk başlatacak biri için pico tank tecrübe ister bilgine. Hata tolere etmez. Su küçük sürekli canlı öldürürsün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karakurt'un yorumu çok yerinde, piko sistemler reef akvaryumu tecrübesi olan kişilerin fantezi niyetine yapabileceği iş. Eğer gerçekten deniz akvaryumu istiyorsanız piko ile başlanmaz, iyice araştırın bence, akvaryum almak icin  de acele etmeyin, Tuzlu su olayinin her  aşaması sabır istiyor, içinde canlısı ve suyu olan bir sistemi suyu ile birlikte alırsanız çok rahat ederdiniz.

Ben 30x30x30 ile başladım tuzlu suya 1.5 senedir lps, soft mercanlarım kayıpsız  devam ediyor. ama şunuda söyleyeyim kısıtlı ortam öle o balığı alıyım şunu alıyım bunu alıyım yok. Makul boyutlarda küçük 1-2 balık  uygun bu boyut için birde bence kurulu sistem yerine forumdan takip et 2. el bir tık daha büyük arakadan sumplı bir akvaryum al. sabırla diğer parçalarıda tek tek al. Yukarıda gösterdiğin sistem seni tatmin etmeyecek emin ol. Yine nano yap ama biraz sabret araştır. tek tek yavaş yavaş parçaları al. bana öm den yazarsan yardımcı olurum parça bilgisi hakkında.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri