Keşfet

Bir fancy perculam diğerini öldürüyor

mkdmrc

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba

başlangıçta iki adet aynı boy percula ile başladım biri sapasağlam ve canavar gibi resmen bir avcı ama yanındakini vura vura öldürdü sonra biraz daha büyük bi tane aldım onuda öldürdü çok şiddetli vuruyor ne yapmalıyım

Cinslerini araştırdınmı türleri aynı clown olabilir ama içlerinde ayrılıyorlar wild ocellaris clown,percula clown ,maroon clown vs gidiyo maroon ve kırmızı gözlü bi percula cinsi adını hatırlayamadım onlar bayağı saldırgan olabiliyorlar ona bi bak derim eğer aynılarsa aynı boy yada büyük değilde küçük almayı dene benim fikrim bu yönde.

Zaten balığınız dişileşmiş siz tutup yanına başka büyük boy bir dişi alıyorsunuz. Tabiki ikisinden biri diğerini öldürür. Küçük boy almanız lazım erkek(dişileşmemiş)

Tamamdır teşekkürler bide son aldığımda beyaz benek gibi bişeyler vardı öldü zaten şimdi sağlam olan balığım çok kötü beyaz benekli bu soruna karşı ne yapabilirim

suda mercan yoksa tuzluluğunuzu düşürün 1015-1018

kavgadan stresten kaynaklı tek tük beneklenme olmuş olabilir, resim koyarsanız daha net anlaşılır.

eğer öyleyse müdahale etmeyin, yem aldığı sürece kendisi düzelir. balık toparlayana kadar palyaço eklemeyin, hastalık geçince en az 1 cm daha küçük palyaço ekleyin

1015 - 1018 tuz yoğunluğu pek işe yaramaz. Su değerleri iyiyse ve stresli değilse balık iyi bir beslenmeyle beyaz benekten kurtulabilir.

Teşekkür ederim pek bişey yapmadım yemi kapıyor daha iyi düzelecek sanırım

Size. 1 tane clarki vereyim yanına o kadar vuramaz ona.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim düşünceniz için fazlamı sizde

Evet.

Nerdesiniz nasıl alabilirim balığı

Hocam geç kaldınız.
Pazar günü verdim balığı

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri