Keşfet

Bir Umuttur Yaşamak 140 70 55

Bence de tırt olmuş :)

Elinize emeğinize sağlık. Yeşil plate süper .

41 kere maşşallah

Yeşil Platenin sağ üstündeki çıkıntıyı fark ettiniz mi Kerem Bey? Sizce de tam kırılmalık değil mi? Kötü durmuyor mu orada? Olmamış o, o çıkıntı fazla!

Teşekkür ederim kerem bey yorumlarınız icin cok sagolun elimden geldigince bişiler yapmaya calışıyorum. Nezaman isterseniz gelin kırın ve alın toygar bey rica ederim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
1ffda967eb7edf2836fe3f0f10aa8ad5.jpg

Gene bir çok güncelleme var ama bir türlü yazacak fırsat yok . Kısmen kaya değişimi yapıldı. 15 ila 20 gün sonra tekrar bir kaya değişimi yapılacak ondan sonra yeni bir foto daha atarım. Düzenli test yapıyorum buraya yazacak fırsatım kalmıyor. Herşey stabil gidiyor sizin ters gidiyor diyeceginiz birsey varmı acaba şu olmamış değiştirin diyeceginiz . Iyi veyahut kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Muhtemelen en kisa zamanda morlasmaya başlar diye tahmin ediyorum.

Zamanla Video cekmeyi ögrenecegim inşallah şimdilik bukadar.

Becere biliyorum bayram tatilini biraz uzun tutacagım. Gecen sefer oldugu gibi bu seferde toygar bey sagolsun tanka bakıcak (muhtemelen tanıştıgımız günden bu güne cok pişmandır ama yapıcak bişey yok ) şimdiden kolay gelsin toygar bey

Güzel görünüyor, Purple Tang ler kavga ediyormu

bccc7994f9de0886d86ffa4f77520e80.jpg
a49e5b5c288a2a3b953d30f55b1ea52d.jpg
a92e7129d3a70efa0f2ae6644a74f5a8.jpg

Baya olmuş Güncelleme yapmayalım bir kac resimle Güncelleme yapayım kaya dizaynı Değişti sanırım son halini Aldı artık akvaryum artık biraz daha Sps ekleme vakti.
Bu arada içerde olan canlılar 3 yellow tang 3 purple tang 1 vlamingi tang 1 Cole tang 1 foxface 1 sailfin tang 2 black percula 2 normal percula 1 snowflake percula 2 kum goby 1 limon goby 1 bleny 1 yellow wrasse 1 six line wrasse 4 doktor karides 2 peppermint 2 fire shrimp 3 kum Yıldızı 1 yerli 1 ithal hıyar.
Bukadar canlıya nitrat ve fosfat yok arkadaşlar günde 6 kez kuru yem 1 kerede 4 tane dondurulmuş balık yumurtası çözüp veriyorum.

Sent my iPhone using Tapatalk

Çok güzel ellerine sağlık Timur abi, bu müthiş filtrasyonun arkasındaki Skimmer nedir merak ettim.

Çok güzel bir tank, tebrik ederim :)

Maaşallah elinize sağlık 

Oldukça güzel görünüyor. Bu balıklara ve yemlemeye göre süper bir durum.

Akvaryumunuz çok keyifli görünüyor. Artık yavaştan acro türlerine geçme vakti gelmiş gibi ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Çok teşekkür ederim . Firochromis .""

""Teşekkürler şeref bey .""

""Evet yemleme azalınca Yada dondurulmuş yemi kesince aslında renkler bozuluyor.""

""Bende çok istiyorum değişik canlılar girmeyi ama bu sıralar italat az ve dolarda Yükseldi onun İcin fiyatlarda uçtu dün bir kac Parça birşeyler alırım diye çıktım dışarı ama eskiden 80-100 lira olan canlılar 300-350 lira olmuş. Umarım zamanla bişeyler düzelir ve bende doğru dürüst bir kac Parça mercan girerim .""

Yeni tank siparişi verilmiştir 160*90*50 . Umarım bu sefer ölçüler beni tatmin eder .

Sent my iPhone using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri