Keşfet

Bitmeyen kavga

esesus

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Merhaba,

1 sene önce kurduğum tankı yenileyerek ebatları 70x50x50 olarak kurduğum tankın 8 ayı doldu fakat bir türlü sükunet sağlanmadı.

4 adet palyaçoların kendi aralarında kavgası nedeni ile ikisini tanktan ayırdım, sonrasında 5 adet blue chromis aralarında kavgalar başladı taki iki tane kalana kadar ikisinin de iyi anlaştığı söylenemez fakat birini ayırmak zorunda kaldım. artık kavga olmaz derken red scooter blenny palyaçoların gazabına uğradı, sonra vakit kaybetmediler ve purple goby'ye sardılar ikisi de sizlere ömür. Şimdi mandarine sardılar bir türlü tank içinde anlaşma sağlayamadılar. En sonunda tüm balıkları çıkaracağım. bu yazdığım türlerin aralarında pek sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum ama artık balık eklemeye korkuyorum. palyaçolar satılık şu an yumurtladı yumurtlayacak sanırım ama tam bilmiyorum

cüsselerinin verdiği bir cesaret var baya iri olmaları sorun çıkarıyor  

Aurora goby ve pistol shrimp, cleaner karides, bicolor blenny, blue chromis, mandarin tank içinde palyaçolar çıktıktan sonra kalacak canlılar

Ne önerirsiniz palyaçolar çıktıktan sonra keyifle seyir için ne gibi balık ekelemeliyim.

Bayram öncesi palyaçolar satılmaz ise 10 gün yokum ve sonrası durum ne olur bilemiyorum.

Bu yazdıklarınızın arasında kavga olması garip, akvaryum dekoruyla ilgili olabilir mi? Hiç kaya mağara yuva vs mi yok acaba?

saklanabilecekleri bir çok magara gibi yer var

ara ara ne oluyorsa sabah çıkıyorum herşey normal akşam geldiğimde biri ölmüş yada ölmek üzere oluyor.

Şu an en son mandarin var bakalım sırada kuyrugundan bir parça koparmışlardı. Ben chromislerden süpelenip sump'a ayırdım ama onlar değilmiş. Hatta şuan bir chromis kuyruksuz uzun süredir yaşıyor. Son durak filmine döndü sıra ile tek tek götürüyorlar bakalım ne olacak :(

Tanktan canlı ayırabiliyorsan yeterince korunacak yerleri yok demektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar