Keşfet

Black Ocellaris,black Saddleback Clown

Omcan

Yeni Üye
Ad Soyad
ömer
merhaba;

black ocellaris yahut Black saddleback Clown arıyorum.istanbulda herhangi bir yerde gören varsa haber verirse sevinirim.

deniz bey getirmişti bir ara isterseniz onunla bir görüşün.

emre bey merhaba;

evet sadece 2 adet için satılık ilanı açtı.ondada maalesef ben geciktim.

Siz genede kendisi ile irtibatı kesmeyin bence.

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.fazlası ile temin edilmiştir.

fazla olanlar neler? ben aliyim onlari :D

karışıklık olmasın resimler aşağıda

Black clarkii

clownfish_clarkii.jpg

Black Saddleback (Cem Uygur Koşan'ın akvaryumundan)

clown1bs5.jpg

Black percula

BlackPerculaWMC_U28.jpg

farketmez, besiktasli olsun da siyah-beyaz chromis de olur..

evet osman abi 2 adet black calarkii 1 adette Black Saddleback var şuan.fazlasıyladan kastım,karışık bir tür oldu gene :) bir çiftte domato clown var.ama arada bir çiftte black ocellaris bulursam hayır demem :) bu arada bazı akvaryumcularda black percula gördüm daha önce ama kesinlikle resimdeki gibi değildi kırmızı ağırlıktaydı eğer resimdeki gibi olsa mutlaka alırdım.

barış abi ben sana galatasaraylı gramma bakıyorum sağdan soldan ama,beşiktaş nerden çıktı şimdi :)

Ender o kadar farklı tür clown'u aynı akvaryuma koyarsan 3. dünya savaşı çıkabilir.

o yuzden saddlebacki bana ver. yazik gunah kavga edip biyerlerini incitmesin.. ben de sana mavi mushroom+zoa veririm odesiriz :)

abi tomatolar ve saddleback şuanda ufak akvaryumda.tomatolar için satılık ilanı açtım ancak taliplisi çıkmadı.bakacaz artık bir çaresine.

savaşa hayır pankartı asarım akvaryumun önüne :) neyi paylaşamıyorlar bilmemki :)

o pankart ise yaramaz sen he de benim teklife

Ender ilanı resimli yaparsan bence bir beğenenm utlaka çıkar ;)

barış abi kusura bakma aynı anda yazdık sanırım şimdi farkettim.abi geç buldum tez kaybettim hikayesi olmasın şimdilik :) ödeşme nedemek çıkış yolu bulamazsam saddleback'i hediye ederim sana.

osman abi fotoğraf makinemin ara kablosunu kaybettim maalesef telefondan çektiğimde'de telefon ile bilgisayarı tanıştıramıyorum bir türlü :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada black saddle back ime eş arıyorum temin ettiğiniz yeri yazar mısınız?saygılar

ozan bey merhaba,

balığı bakırköyde bir akvaryumcuda tesadüfen buldum. fakat maalesef akvaryumdan atlamış. tekrar arayıştayım eğer görürsem sizin için alırım.

ozan bey merhaba,

balığı bakırköyde bir akvaryumcuda tesadüfen buldum. fakat maalesef akvaryumdan atlamış. tekrar arayıştayım eğer görürsem sizin için alırım.
İlginiz için çok teşekkür ederim.Saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar