Keşfet

Black Onyx Percula ( Satılık Veya Varsa Alınık)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://

Üstteki canlı M_L boy onyx percula 7 cm civarında true percula eşini öldürdüğü için satılıktır fazla kızıştığı ve erkeği hazır olmadığı için öldürdüğünü düşünüyorum birkaç gün true olanı yavrulukla ayırmama rağmen 3 gün sonra geri saldığımda tekrar saldırıp kuyruğunu yüzgecini kemirmiş ve 2 gündürde true perculayı göremiyorum tankta en büyük ihtimalle biyerlerde öldü elinde tek olarak onyx veya rengi ve formu düzgün true percula varsa satın alabilirim yada bu satılıcak tek beslemenin anlamı yok .

Fiyat 250 liradır.( Kuru yem,karides ve kalamarı iştahla yiyen bir canlı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ilan satilik ve alinik olarak günceldir bu arada yerli üretim cakma onyx degil orjinal onyx ariyorum bilginize sadece vasifli canli olmasi gerekli.

Ilan satilik ve alinik olarak günceldir bu arada yerli üretim cakma onyx degil orjinal onyx ariyorum bilginize sadece vasifli canli olmasi gerekli.
Kadir bey çakma onix diye nitelendirdiğiniz canlı ile Orijinal Onyx i nasıl ayırt ediyorsunuz? Dünyada DNA sına bakılmadan veya varyeteleri iyi bilmeden anlamak gerçekten çok zor,

Engin bilginiz ve tecrübenizle biz aydınlatır mısın? 

Canlının bir sürü varyetesi var, Ayrıca belirtmek isterim sizdeki canlıda orijinal değil bilginize. 

İyi satışlar.

Uzmanlarin belirlemis oldugu tablolarda yer alan varyeteleri arastirin biraz bukadar kolayci olmayin ha bu arada sizdeki onyx falan degil renk kirmasi acaip bir palyaco istersen koyun fotografini ilanin altina onyx oldgnu idda ettiginiz misbar perculanizi?

Eş bulamadığım için satılık olarak günceldir fiyat 225 liradır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar